Thrive Market's indkøbskurv er strålende lokkende

tilføj til indkøbskurv

Jeg er kommet tilbage i noget sundt at spise og så en annonce for Trives marked. Det er en virkelig fantastisk specialbutik online, hvor brugerne kan filtrere deres side baseret på stort set enhver specialitet fra græsfodret til farvestoffri, paleo, vegansk og snesevis af andre muligheder. Jeg afviger ... men sørg for at tjekke det ud og bruge mit link ovenfor, så jeg får gratis ting.

Efter at have fundet nogle sunde snacks, tilføjede jeg et par til min indkøbskurv. Jeg klikkede på kurven for at se, hvor mange ting jeg havde derinde og blev sprængt væk af det, jeg så næste gang.

Tilføj til gratis forsendelse

Læg mærke til bunden af ​​vognen? Da jeg begyndte at flyde med musen over Check Ud knap, direkte under den hedder:

Føj $ 2 til din indkøbskurv og få gratis forsendelse!

De fik mig. Jeg vender tilbage til shopping og tilføjer en anden vare i min indkøbskurv. Vognen er opdateret og siger nu:

Din ordre kvalificerer sig til GRATIS forsendelse!

Boom. Men den luskede indkøbskurv optimering professionelle er ikke færdige endnu ... de fortsætter også med at tilføje endnu et tilbud over check-out-knappen. Jeg bider ikke på den ene ... men kun fordi en chokolademandlestang højst sandsynligt ikke er på min liste over tilladt mad.

Indkøbskurvstilbud

Hvis du undrede dig, var Primal beef jerky fantastisk. Kale Crunch? Ikke så meget.

3 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.