Thor Schrock: Næste internetmillionær?

Blogging ven, Thor Schrock, kører til Næste internetmillionær!

Thor er hurtigt blevet en stor ressource for teknologer. Jeg tror, ​​at en af ​​grundene til, at jeg kan lide Thor og hans blog så meget, er, at han er aggressiv til at promovere den, men ydmyg og venlig på den måde, han gør det. Han sender mig en e-mail en gang imellem - men det er altid personlig, tankevækkende og en fornøjelse at læse.

Thor skrev til mig i dag, og han har brug for din hjælp til at gøre ham til den næste internetmillionær! Jeg tror, ​​at hans drev og entusiasme vil føre ham derhen, uanset om der er en konkurrence eller ej.

Stem på Thor Schrock, næste Internet-millionær! Sørg for at tilføje Thor's blog også til din læser! Hvad mig angår, ville jeg være glad for bare at være den næste internet hundrede tusind.

4 Kommentarer

 1. 1

  Mange tak for opskrivningen og komplimentet Doug! Det betyder meget for mig, og jeg har lært så meget af din blog det sidste år.

  Lad mig vide, hvis der er alt, hvad jeg kan gøre for dig!

 2. 3

  Oprindeligt skulle jeg også køre fer næste Internet Millionaire, men besluttede at gå Millionaire i stedet !!

  ;))

  Som alle andre, der kommer på en million- eller milliard-dollar-idé, ser det altid ud til at tage penge for at få det til at ske! En idé jeg havde re: Flash Slideshows viste sig at være frugtbar for en anden co. der blev købt straks af MySpace for $ 10 eller $ 20 millioner dollars - så det kan ske! Jeg vil stadig gerne få min idé ud af døren, da den er blevet valideret + konkurrenter som Yahoo! eller Google eller Microsoft (folk der faktisk kan klippe en check !!;)) skal være interesseret *

  Jeg vil helt sikkert tjekke Thor's Blog!

  Skål !! Billy;))

 3. 4

  Alle skal helt sikkert stemme på Thor. Han er en fantastisk fyr og gav et fantastisk interview til min Next Internet Millionaire Big Action Podcast.

  Definitivt tjek det ud og bedøm Thors auditionsvideo en 10. Han er en stor fyr, der tager stor handling uden at være en jackass!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.