Thor Schrock overvinder internetmarkedsføringsguruer? At give væk $ 1,800 i kontanter og præmier

** Heads up **
Læs til slutningen for en chance for at vinde $ 1,000 KONTANT!

Doug og mange af jer støttede mig i Next Internet Millionaire reality showet, og selvom jeg var andenpladsen, havde jeg en fantastisk mulighed for at lære af nogle fantastiske internetmarkedsføringsguruer i Hemmeligt klasseværelse.

Thor SchrockOg jeg var en MEGET god studerende. Så godt faktisk, at jeg tager to af mine tidligere guruinstruktører, Marlon Sanders og Armand Morin, til skuret i Joel Comms Hemmeligt klasseværelsesselskabsprogram!

Her er hvad jeg lærte, og hvordan jeg slår nogle af de bedste internetmarkedsførere i verden.

Vær en Marketing Ninja, ikke en Marketing Thug.

Marlon Sanders lærte mig teorien bag noget, jeg tidligere har instinktivt kendt. Han sagde, at enhver styrke har en ledsagende svaghed. Hvis du er imod en overlegen konkurrent, bør du ikke angribe deres styrke. Du vil angribe den svaghed, der ledsager deres styrke.

For eksempel, hvis du går op mod, at Best Buy prøver at sælge computere, skal du ikke åbne en superbutik bemandet med et moderat kvalificeret salgs- og supportpersonale og et massivt udvalg af pc'er.

I stedet sælger computere af høj kvalitet, der er specialdesignet til brugerens behov og giver en prisvindende service- og supportplan til sikkerhedskopiering. Ved at angribe svagheden inden for deres styrke negerer du Best Buy's konkurrencemæssige fordel.

Jo mere brudt du er, jo bedre skal dit billede være

Websteder som Amazon eller Google eller Youtube er websteder med flere millioner dollars med logoer, der er anerkendt af besøgende, og folk er kommet til at stole på dem.

Armand Morin forklarede mig, at der ikke er nogen ulykke i det faktum, at du sandsynligvis kan visualisere logoerne for hvert af ovenstående virksomheder i dit sind lige nu.

Derfor, når et af disse websteder vil have dig til at foretage en handling, hvad enten det er at købe en bog eller uploade en video, er det mere sandsynligt, at du tager denne handling, fordi du stoler på, at du stoler på navnet og logoet.

De største omkostninger, du pådrager dig i erhvervslivet, er at få en kunde for første gang. Sekundært salg til den samme kunde skal være en cakewalk, hvis du har mærket ordentligt, og din kunde genkender dig, næste gang du kommer og banker.

Hvis et billede er 1,000 ord, hvad er en video værd?

Brug af en video til at drive trafik til dit websted er en kunstform, og hvis du mestrer den, har du et ekstremt effektivt værktøj, som de fleste mennesker overser.

Alle kan sende et backlink om et par sekunder. Det er ingen biggie at komme ind i Google-søgning. Men at tage en video tager noget tid og noget talent. De fleste mennesker ved ikke, hvordan de skal drive trafik med videoer, så de slipper ikke med det.

Mike Koenigs Mike lærte mig at producere en video, få den foran øjenkuglerne og derefter få disse øjenkugler til et websted. Han lærte mig at bruge videoer til at drive trafik, ligesom en søgemaskine gør, og dette var en enorm komponent, der drev mig ud over de andre guru-marketingfolk.

Han forklarede, at folk vil tolerere dårlig video til et punkt, men hvis din lyd er dårlig, kommer du ikke forbi de første 2 sekunder. Hvis du skal bruge penge på udstyr, skal du først købe en god mikrofon og derefter få et godt kamera.

Derefter var der $ 30 must-have belysningsriggen, du kan lave af ting på Home Depot, der lyser hele dit videosæt. Mere fantastisk viden, der får dine videoer til at se fantastiske ud og giver dig en fordel i forhold til de få andre, der kaster nogle videoer online.

The Long Tail er en bloggers bedste trafikven

Dave Taylor forklarede, at hvis du korrekt konstruerer et indlæg med indhold, som folk ønsker, vil du høste en lille mængde trafik på det indlæg på ubestemt tid ind i fremtiden, når folk finder ud af, hvad de vil have.

Til sidst vil den lange hale-tilgang til blogging generere masser af små trafiktræk, der tilføjer op til en kraftig tilstedeværelse på nettet.

Du kan søge efter næsten alt online og finde en af ​​Dave Taylors sider et eller andet sted i resultaterne.

En symfoni af Guru Butt-Kicking

I stedet for udelukkende at tage en gurus system kombinerede jeg flere metoder fra Secret Classroom for at lave en marketingmaskine, der i sig selv var mere magtfuld end nogen af ​​mine instruktører.

Jeg startede med tre websteder, der alle var designet til at promovere det samme produkt. Flere websteder betyder flere muligheder for at gøre krav på pletter i top 10-søgeresultaterne og tvinge andre websteder nedad.

Jeg gik hurtigt for at få mine sider indekseret før præ-lanceringen, og www.nextinternetmillionairedvd.com var mit flagskibswebsted.

Efter Marlons råd var jeg nødt til at angribe en svaghed i den hemmelige juggernaut. I stedet for at spille det samme? Sætter jeg en cookie på din pc? henvisningsspil, angreb det hemmelige klasseværelse på pris ved at tilbyde en rabat.

Joel tilbyder en tilknyttet kommission på $ 200 for hvert hemmeligt klassesæt, jeg sælger, så jeg tilbød en rabat på $ 100 til alle, der køber gennem mine websteder. Jeg mener alvorligt, hvis du alligevel havde planer om at købe sættet, hvorfor ikke spare $ 100, ikke?

Så snart jeg lærte, at navnet på DVD-sættet ville være det hemmelige klasseværelse, brugte jeg de grundlæggende SEO / SEM-teknikker til at få fat i et # 2-sted i Google til mit næste internetmiljøairedvd.com-websted.

Dernæst hyrede jeg en koder for at gøre mig til en e-mail-formular, der tillod mig at indsamle navne og e-mail-adresser på webstederne og gemme dem i en database. Det lykkedes mig at samle over 170 kundeemner fra folk, der var interesserede i rabattilbudet.

Derefter producerede jeg 12 Secret Classroom-prøvevideoer (1 for hver instruktør) lavet af videoskærmoptagelser og lyd fra Next Internet Millionaire-episoderne. Jeg brugte Mike's teknikker til at skrive titler, beskrivelser, URL'er og nederste tredje beskeder, der ville udføre. Jeg uploadede dem til hvert eneste videodelingssted på planeten jorden.

Derefter holdt jeg næsten alle de øverste steder i Google, Yahoo og Youtube videosøgninger efter udtrykket hemmeligt klasseværelse. Dernæst var det tid til at angribe Blog Search.

Jeg begyndte at poste på min blog flere gange om dagen ved hjælp af Dave Taylors råd om lang hale. Mens min konkurrence spillede cookie-krige, der førte trafik gennem deres tilknyttede links, indsamlede jeg e-mail-adresser og opbyggede relationer.

Den 5. december trak Joel aftrækkeren. Jeg mailede min liste, offentliggjorde et blogindlæg, placerede en Google Adwords-annonce og uploadede mine landingssider efter lanceringen.

Da støvet satte sig, var jeg Joels datterselskab # 1 efter dag 1. Jeg var langt ude foran Marlon Sanders såvel som Armand Morin? selve guruerne, der uddannede mig i det hemmelige klasseværelse. De kan stadig samles for at overhale mig, men det er her fase 2 kommer ind!

Jeg har brug for, at du hjælper mig med at afslutte jobbet og bevise, at summen af ​​den hemmelige undervisning i klasseværelset er mere magtfuld end hver enkelt session.

Jeg kører a konkurrence på min blog med over $ 1,800 i kontanter og præmier på højkant. Alt hvad du skal gøre for at få en chance for at vinde er at lave et indlæg, kommentere og tilføje et blogroll-link.

Tjek konkurrencen og lad mig vide, hvad du synes. Jeg vil holde Doug opdateret om, hvordan jeg gør det, men min intention er at afslutte det job, jeg startede i Colorado i august, og denne gang tror jeg Joel vil bemærke det.

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.