Dette fortjener et blogindlæg ... Tak, Kathy!

For et stykke tid siden begyndte jeg at sætte mine daglige links op på et enkelt blogindlæg på mit websted. Jeg gjorde det på den måde af et par grunde:

  1. Jeg havde ikke noget at tilføje til samtalen, men jeg ville bestemt have, at mine læsere skulle finde disse små 'juveler' med information.
  2. Jeg ville ikke genoplive det, som alle andre allerede havde skrevet. Jeg kan ikke fortælle dig, hvor frustrerende det var og er for mig at gennemgå 100 feeds på min læser før iPhone, iPhone og post-iPhone. Hvis det bare er genoplivning, skal du kaste et link op og være færdig med det.

Jeg har ikke hørt nogen klager over linkene - alle kommentarer har faktisk været positive. Jeg håber, du kan lide denne måde for mig at formidle de oplysninger, jeg tager ind.

Dette indlæg er dog anderledes. Jeg kan ikke bare pege på det uden nogen note. I alle de blogs, jeg har henvist til fra mit websted, Oprettelse af lidenskabelige brugere er langt en af ​​mine favoritter.

Her er et simpelt eksempel på, hvor kraftig denne blog er, Kathy Sierra opsummerede, hvad jeg kæmper for og arbejder på hver dag i mit fuldtidsjob med to enkle grafik:

Om funktionsudvikling:

Featuritis

Og om software ved konsensus:

Dumme grupper

Jeg kommenterede masser af blogs, men undgik at linke til den frygtelige situation, som Kathy befandt sig i. Kathy var målet for nogle chokerende og skræmmende indlæg og trusler på et andet sted. Jeg ønsker ikke at lægge ord i Kathys mund, men at dømme ud fra hendes skrivning ændrede det naturligvis alt. Jeg kan kun forestille mig, hvordan det var at gå igennem, og mine tanker og bønner er hos Kathy.

Kathy forlader blogging på grund af den masseeksponering, det medfører. Mange mennesker skubber Kathy til at fortsætte med sin blog, men jeg synes slet ikke, det er fair. Kathy var så generøs med sin blog, det var forbløffende. Indholdet af bloggen kunne let være lavet i en udgave eller to af Hoved først bøger, men i stedet blev disse fantastiske tanker givet os gratis.

Tak, Kathy! Hvis dit fokus var at hjælpe eller ændre en enkelt person med din blog, har du haft succes med mig. Jeg ser frem til din næste lidenskab! Jeg ville elske at se dig samle al information fra din blog til en fantastisk bog ... måske kan du have et lukket abonnementsmodelsite eller nyhedsbrev, der fortsætter og giver dig den sikkerhed, du fortjener.

Måske en Head Start-guide til softwareudvikling og -styring? Sørg for at medtage disse 2 billeder - de fortæller hele historien!

En kommentar

  1. 1

    Kunne ikke være mere enig. Kathys blog var en af ​​de allerførste jeg abonnerede på, og det har vist sig at være en perle lige siden. Jeg husker at have læst ikke mindre end et dusin artikler og gik "wow" lige derefter. Det er en af ​​de blogs, der aldrig ophører med at forbløffe dig med dybden og forståelsen af ​​forretningskundeforhold og softwareanvendelighed.

    Sandheden bliver fortalt, jeg er virkelig alvorlig vred på den, der gjorde dette og fik dette til at ende. Jeg antager, at alt hvad vi kan gøre nu, er at grave de gamle ting op og lære, ligesom hvad du gjorde her.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.