De er forkerte ... Du tweeter ikke nok

for mange tweets

For et par år siden ville jeg have frarådet folk at tweet for meget. Faktisk var det en vigtig årsag hvorfor folk fulgte dig på Twitter. Spol frem et par år, og Twitter er gået fra et par kvidrer i timen til et øredøvende brøl af autopost, falske konti, spammere og information med en hastighed, der simpelthen ikke kan fordøjes på noget behageligt niveau.

Faktum er, at hvis du prøver at få opmærksomhed i et højt rum, skal du enten hæve din stemme eller fortsætte med at gentage dig selv. Twitter er et højt rum ... sindssygt højt.

Jeg fortsætter med at læse regler med hensyn til Twitter online. Der offentliggøres fortsat regler om bedste tid til Tweet og Tweeting for meget. Jeg besluttede at teste disse regler. Faktisk lavede jeg ikke bare en lille test, jeg sprang Twitter op.

Gør mig ikke forkert

Kan jeg lide at skrige i et højt rum? Nej. Kan jeg lide at gentage mig selv? Nej ... Jeg hader det absolut. Og jeg er sikker på, at nogle mennesker vil fortælle mig, at de råd, jeg er ved at give, vil føje til problemet og ikke hjælpe med at løse det.

Problemet er ikke folk som mig. Problemet er rummet. Hver dag i mange år har jeg aktivt deltaget i Twitterverse og forsøgt at give værdi, underholdning, assistance og samtale. Over tid er jeg dog træt af Twitter. Jeg åbner mit feed, og en lille procentdel af samtalen er af værdi.

Næsten hver dag blokerer jeg en spammer. Når jeg ser på deres side, har de en besked gentaget hundreder af gange. Seriøst, hvor svært er det for Twitter at sætte et filter på konti for at sikre, at de ikke gentager deres besked igen og igen ?!

Så indtil Twitter beslutter at gøre noget ved kvaliteten og kvantiteten af ​​information, der deles via Twitter, har jeg besluttet at bryde regler af mine kolleger på de sociale medier. Åh ... og det fungerede.

Tweeting hver time, 24 timer i døgnet

Jenn introducerede mig til et fantastisk WordPress-plugin kaldet Revive Old Post. Mens der er en gratis version, vil jeg varmt anbefale at betale for de ekstra funktioner, der er inkluderet i den utrolige Pro-version. Versionen har mange flere funktioner og forbedrer muligheden for at skubbe dit indhold med et fremhævet billede direkte fra WordPress. Pluginet giver også mulighed for Bit.ly integration, så du kan måle klikfrekvensen fra de delte links.

Her er et eksempel på, hvordan Twitter-kortet vises

Jeg satte pluginet op til at sende tilfældigt indhold inden for det sidste år hver time på Twitter. Mens jeg tidligere sendte 2 til 4 opdateringer om dagen, offentliggjorde jeg nu 24 til 30 gange om dagen. Med så meget støj ville du tro, at jeg ville miste alle mine tilhængere og køre mit engagement i tanken. Nix.

Revive Old Post Pro

Resultatet af Tweeting for meget

Statistikker lyver ikke, og min Twitter Analytics såvel som mit websteds Google Analytics fortæller mig, at dette var et fantastisk træk! Her er en sammenbrud:

  1. Forlovelsesrate Fra 0.5% til over 2.1%!
  2. Tweet indtryk OP 159.5% til 322,000.
  3. Profilbesøg OP 45.6% til 2,080.
  4. Abonnenter OP 216 til 42,600.
  5. Retweets OP 105.0% til 900.
  6. Tweets, der linker til dig OP 34.3% til 6,352.
  7. Webstrafik fra Twitter UP 238.7% til 1,952 besøg.

Jeg er ikke sikker på, hvordan jeg kan argumentere med disse statistikker. Jeg har ikke mistet tilhængere, jeg har fået tilhængere. Jeg har ikke mistet engagementet, det firedobles. Jeg har ikke mistet besøg på stedet, de er fordoblet. Hver enkelt måling peger på det faktum, at ved at øge antallet af offentliggjorte tweets massivt har jeg forbedret min præstation på Twitter betydeligt.

Hvorfor? Det virker ret klart, at ikke kun jeg ikke generer mine nuværende tilhængere, mine tweets bliver set mere, retweetet mere og klikket mere. Hvis jeg skulle lave en analogi, ville det være, at du kører ned ad gaden i travl trafik, og en tweet er et billboard. Chancerne for, at trafik ser dit billboard, er ret små. men hvis du kunne placere et billboard hver kilometer eller deromkring, er chancerne for at blive set langt bedre.

Lyt ikke til mig!

Stol ikke på mit eksempel for bare at skrue op for din støj på Twitter. Husk at jeg bare deler Twitter-kort med indhold af værdi oftere. Jeg ville heller ikke være bange for at dele den samme nøjagtige Tweet mere end en gang om dagen. Chancerne er, at dine tilhængere ikke kan se det mere end en gang. Prøv at fordoble din Twitter-udgivelsesrate og se, hvordan det påvirker din analytics. Hvis det virker, så prøv at fordoble det igen. Lad mig vide, hvordan det går i kommentarerne.

Afsløring: My Revive Old Post link er et tilknyttet link. Jeg kunne godt lide det så meget, at jeg straks tilmeldte mig et partnerskab med dem.

En kommentar

 1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.