Der er masser af plads ...

My Far sendte mig dette via e-mail, og det var simpelthen for sjovt ikke at dele det.

Dette er en annonce for Saskatoon Restaurant, Greenville, South Carolina, og kan købes som en T-shirt.

Jeg tester også Flickrs funktion 'Blog dette foto'. Det er en ret cool funktion, hvor du kan oprette en layoutskabelon og sende et billede med et blogindlæg direkte til din blog fra deres grænseflade ved hjælp af din blogs eksterne opslagsfunktion. Da jeg postede det første gang, stod der, at det 'mislykkedes' og 'Prøv igen'. Det var faktisk ikke slået fejl, men vær forsigtig, hvis du bemærker det!

Det er den samme funktion, jeg bruger til at sende mine daglige links fra Del.icio.us.

2 Kommentarer

  1. 1

    Hvilken stor opmærksomhed-getter. Jeg har set lignende annoncer for steakhouse, der altid får mig til at grine (på en slags skyldig måde selvfølgelig).

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.