Thunderbolt dræber iPhone

tordenbolt iphone vzw

tordenbolt iphone vzwWalter Piecyk, BTIG Research analytiker hævder, at HTC Thunderbolt faktisk outsourcer iPhone i 28% af Verizon-butikkerne. Jeg ved hvorfor.

Denne måned starter vi nogle indlæg på mobile enheder. Det er vigtigt for marketingfolk at forstå den teknologi, der er ved at blive brugt. Mobil internetvækst accelererer meget hurtigere end nogen havde forventet. Et eksempel: søgninger på Chrysler under Super Bowl steg kraftigt 48 gange i forhold til den normale mængde desktop-forespørgsler, men søgning på mobil var 102 gange. GoDaddy så 38 gange højere forespørgsler end normalt med mobil op 315 gange.

Enheder som Verizons HTC Thunderbolt baner vejen for denne vækst. Dette er en spektakulær Android-telefon. Efter at have testet det i en måned blev jeg forelsket i det så meget, at jeg gik og købte opgraderingen. Jeg var nødt til at have det. Telefonen er både smuk ... og ENORM. Nogle mennesker finder det måske for stort ... min tommelfinger kan næppe glide over den enorme skærm. Side om side med en iPhone 4, ser iPhone ud til at være trist ... og materialerne føles ikke engang så imponerende. Ligesom iPhone 4 er Thunderbolt også udstyret med et andet kamera.

Bemærk: Jeg købte en iPhone 4 til min datter (nej, hun ville ikke have en Thunderbolt), så jeg kunne skifte hende tilbage til Verizon. AT & T-dækning og fakturering var forfærdelig. Jeg sparer et par dollars, får en enkelt familieregning igen og får bedre dækning uden at opkaldene falder.

Jeg havde arbejdet med Droid Pro det sidste år eller deromkring og elskede det, men mine fede fingre kæmpede med tastaturet. Overraskende nok er det visuelle tastatur på Thunderbolt større end det fysiske tastatur på Droid Pro. Jeg kan skrive meget lettere - især når jeg drejer det vandret! Efter at have kigget frem og tilbage mellem skærme den sidste måned ... kunne jeg bare ikke lægge Thunderbolt fra.

Her er Droid Pro, HTC Trophy og HTC Thunderbolt side om side:
100 0087

Jeg var også i stand til at teste HTC Trophy, en Windows Phone 7-enhed. Rabat ikke Windows Phone 7 ... brugergrænsefladen er ikke bare elegant, det er meget lettere at navigere end iPhone eller Android efter min mening. Mens bureauer og teknologer som mig ikke flytter til Windows Phone 7, er Exchange-markedet enormt. Jeg viste det til en herre på flyvningen med mig ned til Atlanta, og han sagde, at han ikke kunne vente med at grøfte Blackberry for en. Tiden vil vise - men jeg tror næppe, at Microsoft er ude af løbet, når som helst snart de ejer virksomhedens e-mail.

trofæ tordenboltDesværre tror jeg ikke, at HTC Trophys hardware er på niveau med operativsystemet. Kameraet stinker ligefrem. På billedet til venstre ser du Thunderbolt-billedet (8 Megapixel) til venstre, Trophy (5 Megapixel) til højre. Til video optager Thunderbolt ved 720 HD ... så jeg kan endelig gøre væk med at holde et håndholdt videokamera med mig, uanset hvor jeg går. En unik designfunktion er et beslag på bagsiden, der trækker sig ud for at stå telefonen oprejst ... sej idé! Det var mit natur ved siden af ​​min seng i går aftes.

Den eneste klage, jeg har hørt om Thunderbolt, er batteriets levetid. Jeg er dog ikke ligeglad. Jeg rejser altid med et ekstra USB-batteri og oplader. Jeg kan simpelthen ikke stoppe med at stirre på skærmen. Jeg er nysgerrig, om denne nye bølge af kameraer er slutningen på iPhone. Operativsystemerne Android og Windows Phone 7 er begge overlegne, og disse nye enheder bliver bedre hver eneste dag.

6 Kommentarer

 1. 1

  Jeg ville virkelig ønske, at Verizone kunne få en af ​​de officielle Google Nexus-telefoner. Jeg er ikke rigtig interesseret i den store skærm, men jeg elsker Android (selvom min Droid Eris-hardware aldrig har været klar til at håndtere noget forbi de første par Android-udgivelser). Min næste telefon vil også være en Android, jeg er bare ikke sikker på hvilken endnu.

 2. 2

  Jeg antager, at dette er gode nyheder for Google, men gode nyheder for mobilindustrien og operatører - hver dag er vi mere og mere afhængige af disse telefoner. Vi har endnu ikke Thunderbolt i landet (Colombia), men det er gode nyheder at have et godt iPhone-alternativ. Må vente og se, hvad der sker med den næste iPhone-udgivelse.

 3. 4

  Fik lige Thunderbolt, og jeg elsker det! Det er en spektakulær telefon overalt, og gennem Amazon Wireless fik jeg den til $ 130, hvilket er næsten 50% besparelse i forhold til at købe den gennem Verizon Store. Tiden vil vise, men hvert minut, jeg bruger Thunderbolt, elsker jeg det mere og mere.

 4. 5

  Fik lige Thunderbolt, og jeg elsker det! Det er en spektakulær telefon overalt, og gennem Amazon Wireless fik jeg den til $ 130, hvilket er næsten 50% besparelse i forhold til at købe den gennem Verizon Store. Tiden vil vise, men hvert minut, jeg bruger Thunderbolt, elsker jeg det mere og mere.

 5. 6

  Fik lige Thunderbolt, og jeg elsker det! Det er en spektakulær telefon overalt, og gennem Amazon Wireless fik jeg den til $ 130, hvilket er næsten 50% besparelse i forhold til at købe den gennem Verizon Store. Tiden vil vise, men hvert minut, jeg bruger Thunderbolt, elsker jeg det mere og mere.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.