De triste fakta om lykke

Jeg tror, ​​at jeg har ansvaret for min egen lykke. Der er en række påvirkninger udefra (penge, arbejde, familie, Gud osv.), Men i sidste ende er det mig, der bestemmer, om jeg er glad eller ej.

MadonnaI morges så jeg nyhederne, og den blev pudset med Madonna om Oprah, der forklarede sin adoption af et barn fra Afrika. Det, der slog mig mest, er udsagnet fra mange mennesker om, at dette var en fantastisk ting for Madonna at gøre, der vil bringe barnet lykke.

Virkelig?

Jeg har sutret over dette før på mit websted, men det er simpelthen latterligt. Hvorfor forveksler vores samfund altid intelligens, talent og lykke med rigdom? Så Madonna vil få en bedre mor, fordi hun er velhavende? Måske havde børnehjemmet, som drengen var på, fantastiske mennesker, der elskede og passede ham. Ingen tvivl, men jeg er helt sikker på, at han får en vicevært under Madonna. Så hvad er forskellen?

Penge?

Penge vil gøre dette barn lykkeligt? Er du sikker? Har du nogensinde set nogle af livene til børn af rockstjerner eller meget velhavende mennesker? Mange af dem er ind og ud af rehabilitering og kæmper hele deres liv for at skabe sig et navn. Rigdom bringer et helt nyt sæt problemer ind i et liv (problemer, som jeg dog gerne vil have). Vil du også have Madonna som mor? Jeg ville ikke! Jeg er ligeglad med, hvor mange penge hun har ... Jeg har set for meget af Madonna i min levetid til virkelig at respektere hende.

Bare måske handlede det mere om Madonnas lykke end barnet. Det er uheldigt, men jeg gætter på, at dette er tilfældet. Jeg kan ikke tro et barn, der er fjernet fra sin kultur, sit hjemland, hans familie har en chance for lykke med en jet-setting Rock Star som mor.

Hvad hvis?

Drengen var angiveligt på et børnehjem, fordi hans far ikke længere havde råd til at passe ham. Vi kan ikke antage antagelser om andre kulturer og deres forældrepraksis. Mange amerikanere ville blive chokeret over nogle kulturer, og hvordan børn plejes eller behandles. Måske elskede manden sin søn så meget, at han gav sit barn til en, der kunne give ham mad. Det ville tage utrolig meget kærlighed.

Hvad hvis Madonna i stedet for at købe et barn, simpelthen havde oprettet nogle langsigtede investeringer, der muliggjorde bedre uddannelse, ressourcer og industri i den region, hun besøgte? Hun har muligvis haft indflydelse på mange flere folks lykke. Måske ville det barn, hun adopterede, have været lykkeligere på den måde.

Tiden vil vise det.

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.