E-mail-udbyderen SaaS Pricing Penalty

e-mail-omkostninger

Vi har haft nogle op-og nedture, da vi ser efter en god e-mail-tjenesteudbyder. Mange e-mail-tjenesteudbydere har simpelthen ikke de integrationsværktøjer, vi har brug for til at automatisere vores e-mail-udsendelser (vi får snart nogle nyheder om det) ... men det største problem, vi har haft med vores e-mail-program, er muligheden for at matche indtægtsgenerering med omkostningerne ved ansøgningen.

For at komme direkte til sagen er nogle SaaS-prisstrukturer bare dumme ... straffer din virksomheds vækst i stedet for at belønne den. Min forventning som virksomhed eller forbruger er, at jo mere jeg bruger din service, skal omkostningsfordelene forblive flade eller forbedre (med andre ord - prisen pr. Brug forbliver den samme eller går ned). Dette fungerer ikke med den trappetrinnede prisfastsættelse, du finder - især med e-mail-leverandører.

Her er en leverandørs offentlige prisfastsættelse (månedlig pris og abonnenter):

$ 10 $ 15 $ 30 $ 50 $ 75 $ 150 $ 240
0-500 501-1,000 1,001-2,500 2,501-5,000 5,001-10,000 10,001-25,000 25,001-50,000

Ved første øjekast ser det ud til at være ret konsistent ... flere abonnenter tilføjer en større månedlig pris. Problemet er dog ved overgangene. Lad os sige, at jeg sender til 9,901 abonnenter. Det er $ 75 pr. Måned. Men hvis jeg tilføjer 100 abonnenter, er jeg i problemer. Min månedlige pris fordobles til $ 150, og prisen pr. Abonnent stiger med 98%. Pr. Abonnent fordobles omkostningerne ved at bruge systemet næsten.

SaaS-e-mail-priser

Dette var så slemt med vores nuværende leverandør, at jeg bogstaveligt talt stoppede med at sende til hele min liste. Vores omkostninger gik fra $ 1,000 pr. Måned til omkring $ 2,500 om måneden, fordi jeg havde 101,000 abonnenter. Det er ikke sådan, at jeg har noget imod at betale mere for at sende mere ... det er bogstaveligt talt, at der er et trappetrin i omkostninger, som jeg ikke kan få dækket via vores marketingindsats eller sponsorater. Per abonnent ville mine omkostninger være mere end fordoblet. Og jeg kan simpelthen ikke inddrive den udgift.

Software som tjenesteudbydere bør virkelig se nærmere på pay-per-use-systemer som Amazon eller hostingpakker, der har tærskler, hvor pris falder når du vokser din virksomhed. Du bør belønne en voksende virksomhed og ikke straffe den. Hvis jeg har en liste på 101,000, skal en anden klient, der har en liste på 100,000, ikke betale mindre pr. Abonnent, end jeg er. Det er bare dumt.

Fremme af e-mailsegmentering og personalisering

Et andet problem med disse systemer er at betale for antallet af kontakter i dit system snarere end hvor meget du rent faktisk sender med det. Hvis jeg har en database med en million e-mail-adresser, skal jeg være i stand til at importere den, segmentere den og sende til den del, jeg kender, vil give den største ydeevne.

Mange af disse systemer opkræves efter størrelsen på din database i stedet for din brug af systemet. Med det i tankerne, hvordan kan du bebrejde virksomhederne for batch- og blastkampagner? Hvis du bliver opkrævet for hver abonnent, kan du lige så godt sende til hver abonnent!

Tvungen omsætning

Som et resultat af denne prisfastsættelse tvinger disse virksomheder min hånd. Selvom jeg måske elsker en sælger og værdsætter deres service, dikterer forretningsomkostningerne, at jeg tager min virksomhed et andet sted. Selvom jeg meget gerne vil holde fast ved en god sælger, har jeg ikke en pot penge at gå ned i, når jeg tilføjer 100 abonnenter til min database.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.