Den nye økonomi: Giv det væk

gratis pengeGoogle Blogoskoperet rapporter om en Reuters artiklen at den nye Google-bogsøgning, hvor de scanner bøger uden ophavsret og sætter dem online, faktisk hjælper med at øge salg af bøger.

Google Bogsøgning har hjulpet os med at gøre søgere til forbrugere, sagde Colleen Scollans, direktør for onlinesalg for Oxford University Press

Jeg er ikke sikker på, hvordan jeg skal formulere fænomenet, men jeg har skrevet meget om denne tendens. At give det væk for at tjene penge ... hvordan sker det? Nå, det gør det absolut. Det er ikke en ny model. Radioer forsynede os trods alt sange, som folk gik og købte senere. Musikindustrien er bange for downloads, men det er en kamp med nytteløshed. Peer to peer-programmer vil fortsat forbedre og tilbyde metoder til distribution af filer, der ikke er opdaget. Den dag kommer snart, at RIAA skal opgive deres forfølgelse af retssager og opbygge en bedre forretningsmodel. Siden jeg var en af ​​de originale Napster / Metallica-afvisninger, har jeg aldrig købt et andet Metallica-produkt. Og inden jeg havde Metallica alt ... Jeg er ikke sikker på, hvor mange penge Lars og besætningen mistede ved at undgå en af ​​deres fans, men det har været en masse. Ja, min musiksmag har udviklet sig gennem årene ... det er ret blødere nu. 🙂

Software er ikke anderledes. Yahoo! bemærkede for nylig, at de distribuerer deres e-mail-applikation frit, så kunderne kan bygge applikationer omkring den. Fordelen? De spreder iværksættertalent og opfindsomhed ud over deres virksomheds vægge til verden. Da flere og flere mennesker bygger applikationer, er ønsket om at bruge Yahoo! da den valgte internetudbyder vil være uundgåelig. Jeg er en kunde, der ikke ønsker at forlade ... værktøjer som virusbeskyttelse, spambeskyttelse, værktøjer til overvågning af forældre, lancering ... de får mig alle til at blive hos Yahoo DSL. Og Pro-tjenesten er fantastisk, jeg har aldrig haft en afbrydelse mere end minutter.

Nu bøger! De af jer, der har set og læst min blog, ved, at jeg er en boghunde. Jeg har ikke et meget stort bibliotek, men du finder bøger overalt hos mig. Jeg elsker især indbundet bøger (så jeg indrømmer, at jeg køber bøger til deres omslag). Min seneste skønhed er CloakCapote er i koldt blod. Efter at have set utrolige film blev jeg inspireret til at læse bogen. I Cold Blood.

Blogs er en anden form for at give det væk for penge. Jeg læste (for mange) blogs og har samlet et væld af viden om søgemaskineoptimering, sociale medier, programmering, ledelse, ledelse osv. Mange blogs har ført mig til at købe bøger. Ironisk nok købte jeg for nylig Set's nyeste bog ... indhold, der blev akkumuleret og organiseret fra hans blog... og jeg købte bogen efter at have set den annonceret PÅ hans blog. Så Seth havde allerede givet det til mig ... og jeg købte det også! Han gav det væk for penge!Lille er det nye store: og 183 andre Riffs, Rants og bemærkelsesværdige forretningsidéer

Min blog bringer ikke meget i vejen for direkte indtægter. Imidlertid er det blevet en god vej for mig at nå en hel del potentielle kunder og kunder. Jeg har haft fornøjelsen af ​​at lave nogle sociale mediekonsulenter, databasemarkedsføringskonsulenter, Google Map-udvikling, WordPress-udvikling og samarbejde i et nyt socialt medie virksomhed (stadig under udvikling). Det meste af denne forretning kunne ikke have været opnået uden rækkevidde af min blog.

Nogle mennesker tror måske, at udstationering af din viden online sætter den derude gratis, og du mister penge. Hvad jeg har fundet er, at de fleste mennesker ikke ønsker at 'stjæle' viden; snarere deres udkig efter kyndige mennesker! En blog er et af de bedste midler til at give dine potentielle kunder de oplysninger, de har brug for for at finde dig værdig til at ansætte eller konsultere.

Dette er den nye økonomi. Hvis du ikke giver det væk for at tjene penge, vil en anden gøre det!

En kommentar

  1. 1

    En opfølgning på dette ... nyheder om AllofMP3 rammer nettet ... et ulovligt russisk download-site, der tilbyder MP3-downloads uden digital rettighedsadministration og meget billig pris.

    Deres politik?

    "Administration af AllOFMP3.com har ikke information om lovgivningen i hvert enkelt land og er ikke ansvarlig for udenlandske brugeres handlinger."

    Jeg elsker Internettet!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.