Meddelelsen giver resultater

iStock 000004792809XSmall1

iStock 000004792809XSmall1

Når vi markedsfører mange gange, tænker vi udelukkende på resultaterne. Jeg vil konvertere så mange udsigter, vi vil have folk til at være opmærksomme på produkt X, jeg vil have så mange retweets / aktier osv. Gør mig ikke forkert, det er bestemt vigtigt at spore disse ting for at vide, om vores markedsføring besked fungerer. Imidlertid har jeg fundet ud af, at når jeg ikke har haft et specifikt formål med mine marketingmeddelelser, har jeg haft mest engagement eller resultater.

Tænk over det: har du skrevet et indlæg, der mere lignede en rant eller en meningsbaseret blog i modsætning til "10 trin til, hvordan du optimerer din blog"? Hvad var feedback / engagement niveauet for dette indlæg? Jeg er villig til at satse på, at det var lidt mere end standardindstillingen "value-add" om indsættelse af metatags.

Næste gang du har noget at sige, der måske er mere meningsbaseret end værdi-tilføjelse, skal du skrive det. Giv din mening. Selvom folk ikke er enige, kan du stadig starte en meningsfuld samtale, som folk vil nyde og dele.

 

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.