Jo mindre jeg ser, jo bedre bliver det!

computer træt

Sometimes I wonder if long-term goals actually distract us from the job at hand. If you’re always yearning for more, are you ever happy with where you’re at? At times it takes something catastrophic at home or at work for us to figure out all we have to be thankful for.

This last week, my blog is back on the mend. I started a new job and have been working nights on developing another application – and both are taking a lot of concentration. I’m not a good juggler – I like to concentrate on a goal and work to achieve it. As a result, my focus on my new job right now is intense. As soon as I leave work and jump in my car, my attention turns to the side project. In the morning drive, it’s back to thinking about my job.

Lost in the last couple weeks was my blog. I continued to post my daily reads but was sporadic at best with my blog posts. I don’t believe they were accomplished in haste – but I definitely didn’t concentrate as much as I should have. Perhaps the area that I ignored the most was monitoring my Annonceindtægter, Analyse og placeringer. Jeg vidste, at jeg havde arbejde at gøre og kunne ikke bekymre mig om tabet, så jeg besluttede at ignorere det.

The habit of monitoring my rank and traffic was becoming quite an obsession! I don’t believe I would check it more than once a day, but when I watched the numbers lag, I would mull over it for hours and try to fight it. It’s a little like pushing back a wave – readership is about momentum, not reaction. That means that it’s the marathon and not the sprint… and I need to remind myself of that often.

So – if your stats aren’t going in the direction that you want, perhaps you need to take a break from the compass. I can honestly state that I’m rebounding nicely now… my readership is up, my feed stats are up… and my revenue is up. I need to do what I do best and that’s stick it out for the long haul and quit watching the numbers. I’ll be getting back to Tip om blog så snart mit projekt er afsluttet! Tak til alle disse læsere, der tålmodigt har ventet.

Jo mindre jeg ser, jo bedre bliver tingene!

4 Kommentarer

 1. 1

  Dejlig lille historie 🙂 Jeg kan sige, at dette er tilfældet med mig nu og tjekke min Adsense-kanalstatistik så ofte jeg kan, da det optimerer sæsonen for mig. Men dette betalte sig, så jeg vil snart bremse lidt 🙂

 2. 2

  Jeg er enig. Det kan være ret let at blive besat af statistikken. Jeg ser stadig på min statistik en gang om dagen, hvilket jeg synes er alt for meget.

  Bare fokus på at skrive godt indhold og markedsføre din blog, og trafikken fortsætter med at komme 🙂

 3. 3

  Jeg kan helt forholde mig! Og især da min virksomhedsblog blev flyttet og dermed startede fra bunden igen, er det latterligt, hvor meget tid jeg bruger besat over vores hidtil ret smukke triste statistik. gør det meget bedre!

  Jeg ønsker dig held og lykke, jeg er sikker på at når du først er kommet i gang med ting, får du mere tid til at sende!

 4. 4

  Jeg kan også forholde mig til ovenstående. Jeg antager, at det også er en integreret del af livet som blogger (og en salgs- / marketingperson). Fra tid til anden finder jeg mig selv i at kontrollere mit websteds statistik alt for ofte. Nødt til at sparke mig bagefter og derefter koncentrere mig om at udvikle originalt indhold.

  Som professionel salgsperson ved jeg også dette: Tendensen til at bruge tid på prognoser, regneark osv. I stedet for at sidde foran dine kunder og lukke tilbud og bekymre sig om provisionskontrol senere. Som blogger er jeg nødt til at koncentrere mig om at få mine abonnenter op ved at koncentrere mig om flagskibsindhold. Og resten kommer, som de siger 😉

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.