Jo mindre jeg ser, jo bedre bliver det!

computer træt

Nogle gange spekulerer jeg på, om langsigtede mål egentlig distraherer os fra det aktuelle job. Hvis du altid længes efter mere, er du nogensinde tilfreds med, hvor du er? Nogle gange kræver det noget katastrofalt derhjemme eller på arbejdet for os at finde ud af alt, hvad vi skal være taknemmelige for.

I sidste uge er min blog igen i bedring. Jeg startede et nyt job og har arbejdet nætter med at udvikle en anden applikation - og begge tager meget koncentration. Jeg er ikke en god jonglør - jeg kan lide at koncentrere mig om et mål og arbejde for at nå det. Som følge heraf er mit fokus på mit nye job lige nu intens. Så snart jeg forlader arbejdet og hopper i min bil, vender min opmærksomhed mod sideprojektet. I morgenturen er det tilbage til at tænke på mit job.

Tabt i de sidste par uger var min blog. Jeg fortsatte med at sende mine daglige læsninger, men var i bedste fald sporadisk med mine blogindlæg. Jeg tror ikke, at de blev opnået i en fart - men jeg koncentrerede mig bestemt ikke så meget, som jeg burde have gjort. Måske var det område, jeg ignorerede mest, at overvåge mit Annonceindtægter, Analyse og placeringer. Jeg vidste, at jeg havde arbejde at gøre og kunne ikke bekymre mig om tabet, så jeg besluttede at ignorere det.

Vanen med at overvåge min rang og trafik var ved at blive en ganske besættelse! Jeg tror ikke på, at jeg ville tjekke det mere end en gang om dagen, men da jeg så tallene halte, ville jeg tænke over det i timevis og prøve at bekæmpe det. Det er lidt som at skubbe en bølge tilbage - læsertallet handler om momentum, ikke reaktion. Det betyder, at det er maraton og ikke sprint ... og det skal jeg minde mig selv ofte om.

Så - hvis din statistik ikke går i den retning, du ønsker, skal du måske tage en pause fra kompasset. Jeg kan ærligt konstatere, at jeg puster godt tilbage nu ... mit læsertal er oppe, min feed -statistik er oppe ... og min omsætning er oppe. Jeg er nødt til at gøre det, jeg gør bedst, og det holder det ud i det lange løb og holder op med at se tallene. Jeg vender tilbage til Tip om blog så snart mit projekt er afsluttet! Tak til alle disse læsere, der tålmodigt har ventet.

Jo mindre jeg ser, jo bedre bliver tingene!

4 Kommentarer

 1. 1

  Dejlig lille historie 🙂 Jeg kan sige, at dette er tilfældet med mig nu og tjekke min Adsense-kanalstatistik så ofte jeg kan, da det optimerer sæsonen for mig. Men dette betalte sig, så jeg vil snart bremse lidt 🙂

 2. 2

  Jeg er enig. Det kan være ret let at blive besat af statistikken. Jeg ser stadig på min statistik en gang om dagen, hvilket jeg synes er alt for meget.

  Bare fokus på at skrive godt indhold og markedsføre din blog, og trafikken fortsætter med at komme 🙂

 3. 3

  Jeg kan helt forholde mig! Og især da min virksomhedsblog blev flyttet og dermed startede fra bunden igen, er det latterligt, hvor meget tid jeg bruger besat over vores hidtil ret smukke triste statistik. gør det meget bedre!

  Jeg ønsker dig held og lykke, jeg er sikker på at når du først er kommet i gang med ting, får du mere tid til at sende!

 4. 4

  Jeg kan også forholde mig til ovenstående. Jeg antager, at det også er en integreret del af livet som blogger (og en salgs- / marketingperson). Fra tid til anden finder jeg mig selv i at kontrollere mit websteds statistik alt for ofte. Nødt til at sparke mig bagefter og derefter koncentrere mig om at udvikle originalt indhold.

  Som professionel salgsperson ved jeg også dette: Tendensen til at bruge tid på prognoser, regneark osv. I stedet for at sidde foran dine kunder og lukke tilbud og bekymre sig om provisionskontrol senere. Som blogger er jeg nødt til at koncentrere mig om at få mine abonnenter op ved at koncentrere mig om flagskibsindhold. Og resten kommer, som de siger 😉

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.