Jo mindre jeg ser, jo bedre bliver det!

computer træt

Nogle gange spekulerer jeg på, om langsigtede mål faktisk distraherer os fra det aktuelle job. Hvis du altid længes efter mere, er du nogensinde tilfreds med, hvor du er? Til tider kræver det noget katastrofalt derhjemme eller på arbejde for os at finde ud af alt, hvad vi har at være taknemmelige for.

Denne sidste uge er min blog tilbage. Jeg startede et nyt job og har arbejdet nætter med at udvikle en anden applikation - og begge tager meget koncentration. Jeg er ikke en god jongler - jeg kan godt lide at koncentrere mig om et mål og arbejde for at nå det. Som et resultat er mit fokus på mit nye job lige nu intenst. Så snart jeg forlader arbejdet og hopper i min bil, vender min opmærksomhed sig til sideprojektet. Om morgenen kører det tilbage til at tænke på mit job.

Mistet i de sidste par uger var min blog. Jeg fortsatte med at skrive mine daglige læsninger, men var i bedste fald sporadisk med mine blogindlæg. Jeg tror ikke, de blev opnået i hast - men jeg koncentrerede bestemt ikke så meget som jeg skulle have. Måske var det område, jeg ignorerede mest, at overvåge mit Annonceindtægter, Analyse og placeringer. Jeg vidste, at jeg havde arbejde at gøre, og jeg kunne ikke bekymre mig om tabet, så jeg besluttede at ignorere det.

Vanen med at overvåge min rang og trafik var ved at blive en ganske besættelse! Jeg tror ikke, jeg ville kontrollere det mere end en gang om dagen, men da jeg så tallene forsinke, ville jeg overveje det i timevis og forsøge at bekæmpe det. Det er lidt som at skubbe en bølge tilbage - læserskare handler om momentum, ikke reaktion. Det betyder, at det er maraton og ikke sprinten ... og det skal jeg ofte minde mig om.

Så hvis din statistik ikke går i den retning, du vil have, skal du måske tage en pause fra kompasset. Jeg kan ærligt konstatere, at jeg genopretter pænt nu ... min læserskare er op, min feedstatistik er op ... og min indtjening er op. Jeg er nødt til at gøre det, jeg gør bedst, og det holder det ud på lang sigt og holder op med at se numrene. Jeg kommer tilbage til Tip om blog så snart mit projekt er afsluttet! Tak til alle disse læsere, der tålmodigt har ventet.

Jo mindre jeg ser, jo bedre bliver tingene!

4 Kommentarer

 1. 1

  Dejlig lille historie 🙂 Jeg kan sige, at dette er tilfældet med mig nu og tjekke min Adsense-kanalstatistik så ofte jeg kan, da det optimerer sæsonen for mig. Men dette betalte sig, så jeg vil snart bremse lidt 🙂

 2. 2

  Jeg er enig. Det kan være ret let at blive besat af statistikken. Jeg ser stadig på min statistik en gang om dagen, hvilket jeg synes er alt for meget.

  Bare fokus på at skrive godt indhold og markedsføre din blog, og trafikken fortsætter med at komme 🙂

 3. 3

  Jeg kan helt forholde mig! Og især da min virksomhedsblog blev flyttet og dermed startede fra bunden igen, er det latterligt, hvor meget tid jeg bruger besat over vores hidtil ret smukke triste statistik. gør det meget bedre!

  Jeg ønsker dig held og lykke, jeg er sikker på at når du først er kommet i gang med ting, får du mere tid til at sende!

 4. 4

  Jeg kan også forholde mig til ovenstående. Jeg antager, at det også er en integreret del af livet som blogger (og en salgs- / marketingperson). Fra tid til anden finder jeg mig selv i at kontrollere mit websteds statistik alt for ofte. Nødt til at sparke mig bagefter og derefter koncentrere mig om at udvikle originalt indhold.

  Som professionel salgsperson ved jeg også dette: Tendensen til at bruge tid på prognoser, regneark osv. I stedet for at sidde foran dine kunder og lukke tilbud og bekymre sig om provisionskontrol senere. Som blogger er jeg nødt til at koncentrere mig om at få mine abonnenter op ved at koncentrere mig om flagskibsindhold. Og resten kommer, som de siger 😉

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.