Børnene tweet ikke

Aldersfordeling på sociale netværkssider
Aldersfordeling på sociale netværkssider
Aldersfordeling på sociale netværkssider

Aldersfordeling på sociale netværkssider

Denne måned begyndte jeg at undervise på et college kursus i Web Marketing på Art Institute of Indianapolis. De fleste af de 15 studerende i min klasse nærmer sig eksamen i modedesign og detailmarkedsføring, og mit kursus er påkrævet for dem.

Faktisk den første aften, da de studerende kom ind i computerlaboratoriet og satte sig ned, valgte de helt selv af major: mine 10 modestuderende på min højre side, mine fem studerende på nettet og grafisk design på min venstre side. Jeg var som en ungdomsskoledans med pigerne og drengene plantet mod modsatte vægge, hver side med blid opmærksomhed på den anden.

Da jeg gik igennem pensum og kursusindledning, spillede sociale medier en stor rolle. Jeg regnede med, at de studerende ville være over det hele, de fleste af dem var kommet tidligt ind i laboratoriet for at kontrollere e-mail og Facebook. Men jeg endte med at blive overrasket.

Omkring to tredjedele af min klasse havde aldrig brugt eller endda kigget på Twitter. Mange af dem vidste ikke engang, hvad det var, eller hvad det var beregnet til. Kun en af ​​dem bloggede, og en anden havde deres egen hjemmeside.

Kæben rammer gulvet

Vent, du mener at fortælle mig, at den mest kablede, tilsluttede, altid tændte generation ikke bruger grundlæggende sociale netværksværktøjer? Har medierne opretholdt myter og løgne? Er jeg så indlejret i min egen lille verden, at jeg ser bort fra et helt segment af befolkningen?

Da en af ​​mine studerende så min overraskelse, svarede han: ”Åh, det har jeg set på Facebook: 'sendt via Twitter.' Jeg vidste aldrig, det var hvad det var. ”

Okay, så jeg spillede op for mit chok for komisk effekt. Jeg er fuldt ud klar over, at vedtagelsen af ​​forskellige værktøjer og kanaler adskiller sig blandt mange andre faktorer efter aldersgruppe. Jeg ved, at Twitter vinder popularitet blandt ældre demografi. Men jeg var overrasket over, hvor mange af disse tidlige tyve-somethings ikke engang vidste, hvad Twitter var.

Lad os lave matematik

Dette fik mig til at gå tilbage og se på nyere forskning om aldersfordeling på det sociale netværk. I februar 2010, ved hjælp af data fra Google Ad Planner, Royal pingdom viste, at på tværs af de 19 mest populære sociale netværkssider tegnede 18-24-årige sig for kun 9% af brugerne. I tilfælde af Twitter tegnede den samme gruppe sig for mindre end 10%, hvor 64% af Twitter-brugere er 35 år eller derover.

Samlet set dominerer 35-44 og 45-54-årige sociale netværk, hvilket repræsenterer tilsammen 74% af brugerne. Interessant nok tegner de i alderen 0-17 (nulårige brugercomputere?) Sig for 21%, hvilket gør dem til den næststørste brugergruppe.

Lad os hurtigt fremad et kvartal til maj 2010 og en undersøgelse foretaget af Edison Research kaldet "Twitter-brug i Amerika: 2010." Ifølge deres undersøgelser udgjorde 18-24-årige 11% af de månedlige Twitter-brugere. Med tilsammen 52% dominerer grupperne 25-34 og 35-44 stadig.

Nu er der en væsentlig matematisk forskel mellem demografien, der er repræsenteret her: 18-24-årige spænder over syv år snarere end 10 af alle de andre. Så der er en vis margen for at finjustere tallene baseret på denne opdeling, men jeg er ret sikker på, at det hele kommer ud i vasken.

Hvorfor er de ikke om bord?

Hvis jeg tror på min egen første lektion i semestret, er det primære træk for webmarkedsføring, at dit indhold skal give kunderne værdi. Ifølge mine studerende kender de fleste af dem ikke personligt nogen, der bruger Twitter. Derfor giver webstedet og dets service ingen værdi.

For det andet kontrollerede alle i klassen Facebook. Nogle rapporterede at se ordet "via Twitter" om statusopdateringer, hvilket indikerer, at nogle af deres venner faktisk bruger Twitter. Dette beviser det andet stykke af min lektion (og en stor komponent i Raid forretningsmodel), hvilket var, at det ikke er platformen, der er vigtig, det er indholdet. De var ligeglade med, hvor opdateringerne stammer, de vidste kun, at de kunne få dem via den platform, de valgte.

Endelig peger både ovenstående forskningsdata og mine anekdotiske beviser mod den større opfattelse, at universitetsstuderende bare har travlt med at gøre andre ting til konstant at kontrollere (eller tjekke ind) et væld af websteder, netværk og platforme. Mange af dem rapporterede, at de brugte tid på at lave kurser og arbejde på deltidsjob snarere end at narre på internettet.

Så hvad gør vi?

Som onlinemarkedsførere skal vi forstå og omfavne disse anvendelsesforskelle for forskellige aldersgrupper. Vi skal tage indholdet til de mennesker, vi ønsker at nå ud ved hjælp af de værktøjer, de rent faktisk bruger. Dette opnås ved grundig forskning og planlægning af onlineinitiativer og ved at vide, hvilke platforme der skal overvåges, modereres og måles. Ellers kaster vi tid, kræfter og penge i vinden og håber, at de rigtige kunder griber ind.

6 Kommentarer

 1. 1

  Utroligt interessant, især dit blik ud over tallene. Mens den yngre demografiske ikke nødvendigvis strømmer til Twitter, ser de indholdet på en eller anden måde, da alle disse forskellige medier kommer sammen, så det er stadig det værd at udnytte Twitter til dette alderssæt.

 2. 2

  Jeg kan huske, at min søn lo af mig, da han gik i gymnasiet, hvor meget jeg bruger e-mail. Nu da han er senior hos IUPUI, er e-mail en nødvendighed, og han skifter endda til en smartphone for at holde trit. Jeg ved ikke, at ungdommen driver adfærden, jeg tror nødvendighed er det, der driver den. Twitter er meget lettere for mig at fordøje og filtrere information, mens Facebook handler mere om mit netværk og personlige forhold. Jeg vil ikke blive overrasket, hvis min søn 'twitterer' om et par år for at dele information med sit netværk mere effektivt.

 3. 3

  Dreng, har du ramt en nerve! Doug Karr vil fortælle dig, at han har talt med et par af mine klasser på IUPUI, og han er sandsynligvis glemt, hvor små de var! Ganske vist handlede de ikke eksplicit om sociale medier, men jeg brugte sociale medier i vid udstrækning i mine kurser, og jeg har altid haft svært ved at få de studerende til at "købe ind" til sociale mediers værdi for læring og personlig branding.

  En af grundene til, at jeg forlod akademien, var fordi "ingen købte det, jeg måtte sælge", så jeg er gået videre for at finde en anden indsats, hvor folk er villige til at innovere i undervisning og læring, markedsføring eller hvad som helst! Jeg har en dårlig følelse, der kan tage et stykke tid, men jeg har tid og tålmodighed til at vente og til at lære mere selv, mens jeg venter. O :-)

 4. 4

  Jeg troede, det var bare os. Jeg har det bedre nu at vide, at andre oplever det samme. I løbet af sommeren sponsorerede Marian University HobNob 2010, den politiske netværksbegivenhed arrangeret af Greater Indianapolis Chamber of Commerce. Marian University var sponsor for sociale medier. Vi forsøgte at rekruttere studerende via Facebook og e-mail til Tweet før, under og efter begivenheden i bytte for en gratis MU-polo og et godt måltid. Det fungerede okay, men det var svært at rekruttere studerende. Virkelig hård. Så måtte vi træne dem. Vi prøver sandsynligvis ikke igen.

 5. 5
 6. 6

  Undskyld for det forsinkede svar, jeg har været syg.

  Det er et interessant sted. Min klasse er webmarkedsføring, og 2/3 af min klasse er sammensat af modeforretningsmarkedsføring. Alligevel er selv de mest grundlæggende problemer med online markedsføring helt udenlandske, selvom de er en aldersgruppe, der menes at være så forbundet og markedsført nådesløst.

  Er de så gode til at filtrere marketingmeddelelser ud? Er de uvidende om den taktik, der bruges på dem? Eller bruger de virkelig ikke værktøjerne så meget som marketingfolk gerne vil tro?

  Jeg er sikker på, at jeg vil have mere at sige, når vi går igennem kvartalet, og jeg vælger deres hjerner.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.