De fire ryttere ved opstart

Jeg har arbejdet i startups i næsten et årti nu. Ved gennemgangen af ​​succesen og udfordringerne ved de startups, jeg har arbejdet for, er det ofte iværksættere, der tidligere havde succes, der går videre til deres næste opstart. Jeg tror, ​​at der er fire spørgsmål, som startups (og iværksættere) skal undgå, hvis de ønsker at overleve.

De fire ryttere ved opstarten:

Død

 1. Grådighed - Jeg kan presse flere penge ud før.
 2. hybris - Jeg vil være årsagen til vores fremtidige succes.
 3. Uvidenhed - Jeg behøver ikke at lytte, jeg ved bedre.
 4. Dominans - Jeg ved bedre, jeg fortæller dig, hvordan du gør det.

En opstarts succes er ikke bygget på “jeg”, og den er heller ikke bygget på ideer og penge. En opstarts succes er bygget af det utrolige talent hos de nærmeste kunde, det udsigtenEller problem.

Det kræver specielle medarbejdere at bevæge sig i det tempo, som en opstart kræver. Du har brug for en kombination af løftere og pushere ... medarbejdere, der holder alt op, og medarbejdere, der skubber folk fremad.

Jeg er velsignet over at være omgivet af nogle utroligt dygtige medarbejdere lige nu på arbejdet. At se fremskridt i timer og dage frem for måneder og år ville være inspirerende for ethvert stort selskab.

2 Kommentarer

 1. 1

  Great post.

  Jeg har set det første hånd - alle de karakteristika, du beskriver - mulighederne er i nogle få hænder og spredes sparsomt ud, og holdet behandles som ansat hjælp ... en ung leder, der ikke kan opgive kontrol med at tro deres egen ufejlbarlighed , ikke at lytte til mennesker med mange års erfaring i forskellige baggrunde og diktere ordrer, skabe en modsætning af ansvarlighed, men intet ansvar, mens du kvæler tilliden og skaber noget tæt på “voldsomme kone” syndrom.

  Yup, jeg har set alle disse ting. Og disse virksomheder mislykkedes i sidste ende. Held og lykke med din opstart, jeg håber, det har en bedre skæbne.

  John

 2. 2

  Det er sandt. Disse 4 "ryttere" som du siger kan være dødbringende. At være i branchen forstår jeg ikke, hvorfor så mange mennesker synes, det er bare så let.

  Få mig til den første side af Google. Jeg ved, at virksomheder tjener penge på onlinesalg, hvordan kan jeg sælge mere lige nu? Jeg startede netop mit websted for to dage siden. Hvorfor får det ikke meget trafik?

  Af en eller anden grund tror alle, at disse ting bare sker uden nogen anstrengelse. Du kontakter dem angående opdatering af deres websted, og de “har bare ikke tid”, men alle disse ting skal bare ske på magisk vis.

  De vil komme fra punkt A til punkt Z uden at gøre noget imellem. Det er hårdt arbejde. Du har ikke alle svarene. Det er virkeligheden i det. Sæt nu en plan for at få ting til at ske. Hvis du vil blive rig hurtig, skal du prøve at prøve en af ​​disse informationsannoncer på sen aften tv. Held og lykke med det. Vi vil stadig være her og arbejde væk, når det også mislykkes.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.