Domino-projektet: Trust Yourself Writing Challenge

Som fan af Domino-projektet, Jeg deltager i Stol på dig selv at skrive udfordring, som er et "online-initiativ og 30-dages skriveudfordring, der tilskynder dig til at se indeni og stole på dig selv." Hver dag modtager jeg en skriveprompt via e-mail, som jeg kan sende på min blog, skrive i min dagbog osv. I en verden af ​​virksomhedsblogging mister vi nogle gange os selv til de mærker, som vi prøver at sælge hver dag. Jeg synes, dette projekt er en fantastisk måde at udnytte personlig skrivning og blogging på, der vil forbedre virksomhedernes blogging-færdigheder.

Begynd i dag, start med at skrive et indlæg eller uddrag ved at følge prompter leveret af forskellige forfattere involveret i dette projekt. Deltag i denne udfordring, og du er velkommen til at dele dine indlæg med os!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.