Digg-effekten: Konklusion ... Hjælper det?

digg

Da jeg sendte en sjov video om Bill Gates og Napoleon Dynamite, min hensigt var at se, hvilken indflydelse Digg kunne have på at udsætte min blog for andre. Også min hensigt var at vise eftervirkningerne af "Digg-effekten". Noah videre Okdork holder mig ærlig på denne.

"Digg-effekten" er katapulten i hits, som dit websted opnår, når du sender en historie gennem Digg, som andre "Diggers" finder interessante. Det ultimative spørgsmål er, om det ville gøre nogen som mig godt? (Hvis du gerne vil læse del I af denne test, skal du klikke på her).

Statistik (Digg-effekten er den store bounce):

Digg Konklusion

Jeg rapporterer muligvis dette en dag tidligt ... du vil bemærke, at det sidste punkt på diagrammet er ret lavt. Det skyldes, at statistikken ikke er rapporteret fuldt ud for i går.

Digg Konklusion 2

Digg Konklusion 3

Min konklusion:

En uge efter mine store hits får jeg stadig nogle sive trafik fra Digg. Antallet af flere besøg i forhold til førstegangsbesøg er dog steget fra 6.38% til 11.77%. Det betyder, at nogle af mine "gravemaskiner" har "dugg" mit websted. Antallet af folk, der abonnerer på mit feed, er også tredoblet og læser dagligt (statistik efter FeedPress). Samlet set er antallet af besøgende på mit websted dagligt steget med 300%. Det er svært at se på graferne, da skalaen skyder op for at dække Digg-begivenheden ... men tendensen efter begivenheden er en hel del op.

Er dette en god ting? Måske! Ud af de 4,000 ulige folk, der kom til mit websted under Digg-begivenheden, tilføjede jeg sandsynligvis yderligere 100 eller deromkring læsere til mit websted dagligt. Misforstå mig ikke, dette er en frygtelig tilbageholdelsesrate. Dels fordi sådan en lille del af seerne af videoen måske faktisk er interesseret i min blog. Det er meget som at annoncere dit Yoga Studio i avisen. Sikker på, en million mennesker ser måske på annoncen ... men stort set alle er ligeglade.

Ville jeg gøre det igen?

Eventuelt. Jeg tror, ​​jeg hellere vil undgå de videoer, der virkelig ikke er relevante for mine læsere / abonnenter. Hvis jeg har en video af noget, der vedrører marketing, automatisering eller Indianapolis ... ville jeg sandsynligvis tage chancen for at begrave mit websted igen. Uden for det er jeg dog ikke rigtig bekymret for at udsætte min blog for folk, der ikke giver et blød.

3 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Jeg er klar over, at dette er et gammelt indlæg. Jeg er enig med stigningen i sidevisninger og unikke besøgende på webstedet, efter at du har Digg indlægget. Men hvad med kvaliteten? Kommer disse besøgende overhovedet tilbage? Det ville være interessant at se konverteringsfrekvensen.

  • 3

   Hej CA,

   Personligt tror jeg ikke kvaliteten er der. Det er en af ​​de fejl, jeg har med Digg, deres kategorier er så tvetydige, at emnet ikke rigtig er målrettet mod publikum. Nogle af de andre sociale bookmarking-websteder gør et bedre job med at målrette mod en niche, der måske holder fast, men ikke Digg.

   Konverteringsfrekvensen ovenfor var mindre end 0.25%. Digg fortsatte med at hente læsere efter den første digg, så det er derfor, jeg estimerer 'mindre end'.

   Doug

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.