Crocodile Hunter, Steve Irwin dræbt som 44-årig

Steve IrwinIfølge Reuters, Steve Irwin blev dræbt af en stingray i dag. Min medfølelse går ud til Irwin-familien såvel som hele Australiens land - Irwin havde en dybtgående indvirkning på miljøisme og naturalisme.

Jeg håber, at folk ikke tager det på den forkerte måde, men det er ikke en overraskelse for mig, at dette skete. Jeg tænkte aldrig, når jeg så hans show, at dette ville være et spørgsmål om 'hvis', det var simpelthen et spørgsmål om 'hvornår'. Jeg talte endda med min far og min søn om det ... Jeg elskede showet, men jeg følte virkelig, at Irwin tog nogle utrolige risici.

Australien har mistet en vidunderlig og farverig søn. - Australiens premierminister John Howard

Jeg kan huske, at jeg så et show, hvor Irwin blev bedt af en slange, som han ikke kunne identificere, og hele besætningen sprang tilbage til deres køretøjer for at identificere, om det var giftigt eller ej. Det var det ikke, men det var da jeg besluttede at Irwin tog risici langt ud over det normale menneske. Efterhånden som tiden går, og du fortsætter med at udfordre fare, er det ikke naturligt at tage større risici?

Hvis han ikke havde taget disse risici, havde han måske ikke været så opmærksom på sin sag som han gjorde. Jeg kan dog ikke lade være med at undre mig over, om det var det værd. Uanset hvad er Irwin nu en martyr for miljøisme og naturalisme. Irwin blev dræbt af den sag, han elskede og levede for at uddanne verden om.

Australiens premierminister John Howard har måske formuleret tragedien bedst og sagde "Australien har mistet en vidunderlig og farverig søn."

Opdateret: Sidney News Story

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.