Den bedste note, jeg nogensinde har modtaget på min blog

Smil og skålMin blog har vundet en del opmærksomhed i de seneste måneder, og folk har været alt for venlige i deres kommentarer. Det, at folk tager sig tid til at betale mig et kompliment eller takke mig, er fantastisk. Det driver mig virkelig til at prøve at lægge mere kræfter i hvert enkelt indlæg. Jeg har haft nogle gode kommentarer siden jeg startede bloggen, men jeg må dele dette brev med dig. Det gjorde absolut min dag! Det er også et vidnesbyrd om, hvor stor indvirkning en blog kan have. Før denne note vidste jeg aldrig engang, at Mitch var en læser ... tjek hans note:

Douglas,

Jeg er mangeårig læser og abonnent på din blog. Jeg ville sende en e-mail til dig for at fortælle dig, hvad jeg laver.

Mig selv og en ven, begge studerende på McGill University i Montreal, Canada, har netop lanceret et nyt online kundesupportfirma. Vi brugte masser af læren fra din blog til at udvikle vores nye firma.

Vores firma hedder ClixConnect og tilbyder en ekstremt innovativ service til online kundesupport. Det, vi gør, er dybest set at tilbyde outsourcet live-chat-service til folks websteder (ved hjælp af de små live-chat-knapper, du ser på websteder). Webstedsejere kan besvare chatforespørgsler, når de er tilgængelige, og når de ikke er tilgængelige, vil en fra vores callcenter besvare henvendelser på deres vegne døgnet rundt døgnet rundt.

Det er halvdelen af ​​innovationen. Den enormt innovative komponent i ClixConnect er, at vi også har en ny teknologi i vores software, som muliggør automatiserede chatanbefalinger til kunder, baseret på det produkt, de ser. Så sig nogen, der kigger på en rød t-shirt på et websted, et automatisk chatvindue kan dukke op og anbefale en blå bukser til dem.

Vi brugte ca. 6 måneder på at planlægge dette og arbejdede sammen med mennesker i Canada, USA, Rumænien og Pakistan for at lancere det.

Jeg ville bare fortælle dig, at indsigt i Martech Zone har virkelig hjulpet os med at komme til, hvor vi er i dag, og vi værdsætter det oprigtigt.

Tak igen Douglas!

Mitch Cohen

Mitchell Cohen
McGill University BCom 2008

Jeg er virkelig smigret! Hvilket fantastisk brev. Jeg kan ikke fortælle dig, hvor meget læsning af den note betød for mig. Held og lykke med Clixconnect, Mitch! Jeg vil tjekke din ansøgning og vil fortsat bestræbe mig på at bringe dig indhold, der hjælper!