The Awesome Authors Beta er live

fantastiske forfattere

En del af vores rebranding kom med en unik funktion specielt til Martech Zone. Selvom jeg kalder dette websted min blog, Jeg ønsker virkelig, at bloggen skal være en samling af synspunkter fra andre fagfolk i branchen. Til tider er jeg uenig i, hvad der er skrevet her ... men jeg støtter, at vi alle har forskellige perspektiver på branchen. Jeg synes det er vigtigt, at læsere også udsættes for forskellige synspunkter. Og selvfølgelig opfordrer jeg alle til at få det på i kommentarerne!

I hvert fald leder jeg også altid efter måder at opmuntre de andre bloggere til at bidrage med. En af idéerne er nået i dag. Stephen Coley, Af Highbridge (vores bureau), har offentliggjort den første beta af Awesome Authors plugin!

fantastiske forfattere

Hvis du ruller til bunden af ​​vores side, kan du holde musen over en af ​​forfatterne for at se deres biografi, links til deres seneste blogindlæg samt et link til deres startside. Du kan rulle gennem alle forfatterne ved at bruge venstre og højre pil. Pluginet er bygget med jQuery og Ajax (WordPress-kompatibel), så det forudindlæser ikke alle forfatterdata og bremser sidelastningen.

Vi søger at widgetisere pluginet og tilføje nogle yderligere funktioner samt en robust administrationsside. Selvfølgelig arbejder Stephen på dette imellem klientforpligtelser, så nogle gange tager det længere tid, end vi gerne vil! Men han gør et stykke arbejde og pluginet ser godt ud!

En kommentar

  1. 1

    Jeg elsker det! Og selvfølgelig elsker jeg det eksempelbillede, du valgte. 🙂

    Nu har du inspireret mig til at bidrage med flere indlæg til Marketing Tech Blog!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.