De 5 dødbringende fejl i produktstyring

DødeligJeg har arbejdet dag og nat de sidste par uger. Det har været opslidende, især da jeg har en række sideprojekter, som jeg havde forpligtet mig til at arbejde med. Jeg er udmattet ... en nat i denne uge kom jeg hjem og gik i seng og vågnede 12 timer senere. Jeg er ret sikker på, at jeg blev forkølet, og min krop afviste det, fordi jeg ikke havde tid til at nyse. Arbejdsspørgsmålene er virkelig slet ikke komplekse, vi var simpelthen ikke opmærksomme på vores kunder.

Det lyder som en simpel løsning, men hvorfor ignorerer folk det hele tiden? Jeg tror, ​​der er flere grunde:

 1. Du er ikke opmærksom på masserne, du er opmærksom på de høje stemmer. Dette kan påvirke din beslutningstagning til at inkorporere omfattende ændringer, som hverken er nødvendige eller påkrævet af masserne. Faren her er, at du siger: "Jeg lyttede til kunden". Problemet er, at du ikke lyttede til kundenS.
 2. Du tror i fuld oprigtighed, at du udfører en plan, der er god for kunden. Din hensigt er god. Dit hjerte var det rigtige sted. Problemet er, at du ikke tjekkede med dem først. Sandheden er, at du vil aldrig forstår helt, hvad kunderne laver med dit produkt - især da din base vokser eksponentielt i størrelse.
 3. Du tror, ​​du ved bedre. Af en eller anden grund har du accepteret din autoritet som en anerkendelse af din ekspertise inden for et givet område. Så du tror, ​​at du ved, hvad kunden har brug for og ønsker.
 4. Du fokuserer ikke på problemet, du fokuserer på nogle løsning uden fuldt ud at definere, hvad problemet var. Eller du mister stedet for problemet, når du fortsætter med at udvide løsningen.
 5. Du kæmper ikke for dine kunder. Du tillader løsninger at blive bygget og integreret baseret på et kollektiv af utroligt talentfulde udviklere og fagfolk. De påvirker din vurdering ... og det, de foreslår, kan faktisk give mening. Problemet er, at det giver mening internt, men ikke for kunden.

Igen ser det ud til at være ret lette fejl at undgå. Men i den daglige travlhed i en virksomhed med gode medarbejdere og fantastiske løsninger er det så let at miste kundens websted. Hvis du gør det, vil smerten være hurtig og meget ubehagelig.

En kommentar

 1. 1

  Fremragende indlæg Doug - du opsummerede det temmelig pænt.

  # 1 er noget, der altid har været svært for mig at bekæmpe. Især med mine apps som FormSpring og Ponyfish, hvor jeg har mange forskellige kunder, der lydløst elsker den måde, en funktion fungerer på, men en meget høj bruger overbeviser mig om at ændre den.

  Selvfølgelig ser jeg dette ofte på brugerdefinerede udviklingsprojekter, hvor en manager er den høje stemme, der ønsker, at X skal være Y, men de "rigtige" brugere, der arbejder for lederen, ønsker desperat at råbe i uenighed.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.