Tak, Dorion Carroll og Technorati!

Stor brandingÅh ironi! Jeg er lige færdig med at skrive et indlæg i går på branding-tilstand og hvordan hver medarbejder er nøglen til din brandingindsats. For omkring 6 måneder siden havde jeg et problem hvor Technorati opdaterede ikke min statistik. Jeg skrev en e-mail til deres support, og inden for en uges tid fik jeg et imødekommende svar og en opdatering om, at problemet blev rettet.

Det var et godt første indtryk. Jeg betaler ikke Technorati, så jeg forventede ikke rigtig noget svar eller noget til gengæld. Lige siden har jeg været fan og langsomt har afsløret nogle seje måder at bruge Technorati til at forbedre kvaliteten af ​​min blog og måle væksten, autoriteten og placeringen af ​​min blog.

For et par dage siden, jeg indsendt på Technoratis blogsøgemuligheder. En af læserne af min blog, Vince Runza, kommenterede indlægget, og hvordan han havde problemer med Technorati, der opdaterede sin blog. Gennem magien i blogsfæren og som Technorati-medarbejder Dorion Carroll siger det, "folk, at tale med folk og lidt e-mail (automatiseret gennem blogkommentarer)" ... meddelelsen blev sendt til Dorion, der sørgede for, at problemet blev straks rettet.

Hele episoden kunne ikke have tegnet et klarere billede til mit indlæg. Forud for dette nummer var den eneste 'visning' af Technorati-mærket deres side, logo og farven grøn:

Technorati

Nu ved jeg, at der er pligtopfyldende medarbejdere bag Technorati, der er interesserede i, hvad folk siger om deres virksomhed; dermed deres brand. Den lette ting ville have været for medarbejderne at bare ignorere posten og 'lade support håndtere det'. Det er ikke det, der skete, og det taler meget for Technorati-mærket. Technorati er mere end en "søgemaskine", det er et firma, der prøver at hjælpe bloggere med at blive bedre.

Tak, Dorion. Tak, Technorati.

En kommentar

  1. 1

    Hør, hør! Jeg var forbløffet over, hvor hurtigt svaret var. Jeg lovede ham i hans blog ikke at aflyse ham om fremtidige tekniske supportproblemer. Verden er ikke kun flad, den er også hurtigere!

    Vince

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.