Tak Trey Pennington

treypennington1

Nogle chokerende nyheder i morges, der hørte om den uventede død Trey pennington. I marts bad Trey og Jay mig om at være med i deres radioprogram, Åben for forretning. Det var en god samtale om bloggingens fortsatte popularitet, og Trey gav mig virkelig rampelyset gennem hele showet. Hvis du læser hans Facebook-væg, vil du opdage, at uselviskhed var ret almindelig i de meddelelser, som hans tilhængere og venner efterlod.

tak treyJeg kender ingen detaljer, men det ser ud til, at Trey tog sit eget liv. Det gør det til et ganske chok. Nogle af Treys netværk opfordrer folk til at søge hjælp, hvis de har tanker om at tage deres eget liv. Jeg vil selvfølgelig også opfordre til det.

Der er dog en anden underliggende bekymring for mig. Treys online persona var fantastisk. Han rejste ofte og var helt engageret i sit netværk. Hans twitter-side er en uendelig strøm af tweets, der opmuntrede, takkede og promoverede andre. Bekymringen for mig var, at dette utrolige netværk af mennesker var ikke nok. Så gennemsigtige som vi er, udvikler vi stadig personas online, der ikke altid matcher vores offline udfordringer.

Økonomien suger lige nu. Nogle mennesker siger at ignorere det og bare fortsætte med at skubbe videre ... men jeg har nogle alvorlige bekymringer som virksomhedsejer. I en tid, hvor mit bureau ser fortsat succes, bliver vi stadig udfordret. I stedet for at lægge 100% på for vores klienter, finder vi ud af, at vi lægger 150% for dem ... og nogle gange er det ikke nok - kravene fortsætter med at strømme ind. Mens vi arbejder hårdere, og vores kunder vokser, er de har problemer, der påvirker deres pengestrøm ... og det er noget, der altid påvirker os opstrøms.

Til vinde i denne branche skal du vokse. For at vokse skal du være engageret og ubarmhjertigt fremme hinanden. Når dit netværk bliver større, vokser forventningerne også. Hver tale, du holder, skal være bedre end den sidste. Hver bog, du skriver, skal være en bestseller. Hvert blogindlæg skal gå viralt. Hver gang nogen kontakter dig, skal du kontakte dem til gengæld ... ellers ses du enten som en hykler eller en slags elitist. Faktum er, at kravene til fagfolk i denne branche er ret overvældende.

Jeg læser mere og mere om, at nogle af lederne af den sociale medieindustri afskærer sig, ansætter personale til at sætte mellem dem og deres netværk og autosvarer på anmodninger med meddelelser om utilgængelighed. Mine venner joke med mig om ikke at kunne ringe til mig eller få fat i mig. Nogle af de mindre forståelige mennesker efterlader mig frustrerede beskeder, så tweet mig, så kontakt mig på Facebook ... så bliver direkte rasende over, at jeg ikke er lydhør.

Tidligere på ugen lod jeg min telefon vibrere, og den vibrerede non-stop med et nyt opkald hvert par minutter. Jeg slukkede den endelig (som jeg ofte gør). Mens jeg plejede at arbejde hver weekend, tager jeg nu tid til venner og familie - uanset arbejdsbyrden eller de ubesvarede beskeder. Jeg kan simpelthen ikke holde trit med at drive en virksomhed, udføre arbejdet, markedsføre min virksomhed OG svare på enhver anmodning fra mit netværk. Når jeg har brug for tid, falder kommunikationen med mit netværk.

Jeg klager ikke. Dette er den verden, jeg har valgt at adoptere og arbejde inden for, og jeg elsker det. Jeg beder bare de af jer, der drager fordel af det arbejde, online-professionelle gør, om at tage et øjeblik, tak dem ... og forstå, at vi gør det bedste, vi kan.

Trey Pennington havde fire gange det følgende har jeg. Jeg kunne ikke forestille mig kravene til ham. Vi håbede snart på at få Trey til vores radioprogram som en tak for hans støtte til mig ... Jeg er ked af, at vi ikke får den mulighed. Men jeg er taknemlig over for Trey for den mulighed, han gav mig til at kommunikere med sit netværk. Det var den slags fyr, han var. Og jeg er taknemmelig for vores tid sammen online.

16 Kommentarer

 1. 1
 2. 3

  For mindre end et år siden mistede vores menighed en meget kær ven til selvmord. Det var et chok, og de samme spørgsmål som dem, du rejste i dit indlæg, kom op, og vi var nødt til at arrangere en sørgende rådgivningssession for at løse de komplekse spørgsmål om selvmord og depression. Jeg lærte meget i dette tilfælde. Høringen af ​​Trey Penningtons død gentog nogle smertefulde følelser og spørgsmål, som jeg nu er mere i fred med end efteråret.

  Hvad du bringer om pres og krav er bestemt et godt punkt. Den menneskelige sjæl har brug for noget pusterum og kan ikke udholde for meget smerte.

  Mine tanker og medfølelse går til Treys familie og venner. Må hans arv altid være til velsignelse og måske alle snart finde trøst, hvis det er muligt.

  • 4

   Hej Otir,

   Jeg mistede en anden ven som denne for et par år siden, og det var et vækkende opkald. Det fik mig også til at tænke over disse dage, og om det havde nogen indflydelse på min opførsel. Jeg er sikker på, at Treys arv vil sejre som en utrolig kilde til inspiration. Også jeg beder for hans familie og venner i denne frygtelige tid.

   Doug

 3. 5

  Jeg lærte lige om Trey i morges gennem tweets fra DC sociale mediesamfund. Meget trist. Hans død understreger så meget, at folk med mest smerte ofte afbøjer fokus fra sig selv, hvis han altid cheerleadede andre, som du angiver her (og som jeg har læst andre steder.) Jeg taler som en kronisk depression. Det er så meget lettere at støtte andre mennesker end at bede om hjælp. Det er en god (og virkelig meningsfuld!) Måde at føle eller endda at se stærkere ud. Og vi lever i en hurtig kultur, der ikke altid giver os tid eller styrke til at nå ud, så forbundet som vi er.

  Jeg føler for hans venner og familie og for ham. Man må have ufattelig smerte for at træffe valget om at afslutte sit liv. Jeg håber, at andre i lignende trange vil blive inspireret til at række ud.

  • 6

   Depression er sådan en sløv dræber, Laurie. Du har så ret med hensyn til hjælp. Faktisk vil jeg sige, at glæden ved at hjælpe andre ofte hjælper med at skubbe den angst, som andre lider under, til side. Hvis nogen læser disse kommentarer og kæmper, håber jeg helt sikkert, at de søger hjælp. Intet er så håbløst ... vi kan få hjælp, og vi kan finde glæde igen.

 4. 7

  Stor post Douglas. Der er to punkter, du fremsætter, der bekymrede mig:

  1) "Så gennemsigtig som vi er, udvikler vi stadig personas online, der ikke altid matcher vores offline udfordringer." <= Så sand og skyldig som anklaget. Ironien er, at selvom jeg gør dette, glemmer jeg, at andre sandsynligvis også er det. Så når du ser på Facebook og ser statusopdateringer fra venner om al den succes, de oplever, alt det 'sjove', de har, får det mig til at føle mig endnu mere deprimeret og kedeligt, lol.

  2) "Mine venner griner med mig om ikke at kunne ringe til mig eller få fat i mig." <= Jeg er kommet til enighed med dette selv. Selv når det kommer til at svare på henvendelser fra dit netværk. Sandheden er, at det ikke er en indtægtsgenererende aktivitet at tale med venner i løbet af arbejdsdagen og svare på nogle spørgsmål. Og når det kommer til stykket, skal du virkelig beskytte din tid og ja, leje portvagter til at håndtere og skelne mellem de forespørgsler, der har brug for din opmærksomhed med det samme, og dem, der ikke gør det. Jeg har langsomt begrænset indgående opkald på det seneste, og det virker hårdt, men det er noget, jeg skal gøre, som en solopreneur for at maksimere min tid og bringe baconet hjem.

  Absolut ked af at høre om Trey Pennington dog. Var ikke fortrolig med hans arbejde. Fra alle de tweets, jeg læser, syntes han at have været en god fyr, der yder et stort bidrag til de sociale medier og marketingbranchen.

  • 8

   Det er så gode punkter, Stephanie. Det får mig til at undre mig over, hvor værdifulde disse netværk nogle gange er. Jeg er glad for, at du er i min! Tøv ikke med at nå ud, når du har brug for at hente mig!

 5. 9

  Stor post Douglas. Der er to punkter, du fremsætter, der bekymrede mig:

  1) "Så gennemsigtig som vi er, udvikler vi stadig personas online, der ikke altid matcher vores offline udfordringer." <= Så sand og skyldig som anklaget. Ironien er, at selvom jeg gør dette, glemmer jeg, at andre sandsynligvis også er det. Så når du ser på Facebook og ser statusopdateringer fra venner om al den succes, de oplever, alt det 'sjove', de har, får det mig til at føle mig endnu mere deprimeret og kedeligt, lol.

  2) "Mine venner griner med mig om ikke at kunne ringe til mig eller få fat i mig." <= Jeg er kommet til enighed med dette selv. Selv når det kommer til at svare på henvendelser fra dit netværk. Sandheden er, at det ikke er en indtægtsgenererende aktivitet at tale med venner i løbet af arbejdsdagen og svare på nogle spørgsmål. Og når det kommer til stykket, skal du virkelig beskytte din tid og ja, leje portvagter til at håndtere og skelne mellem de forespørgsler, der har brug for din opmærksomhed med det samme, og dem, der ikke gør det. Jeg har langsomt begrænset indgående opkald på det seneste, og det virker hårdt, men det er noget, jeg skal gøre, som en solopreneur for at maksimere min tid og bringe baconet hjem.

  Absolut ked af at høre om Trey Pennington dog. Var ikke fortrolig med hans arbejde. Fra alle de tweets, jeg læser, syntes han at have været en god fyr, der yder et stort bidrag til de sociale medier og marketingbranchen.

 6. 10

  Stor post Douglas. Der er to punkter, du fremsætter, der bekymrede mig:

  1) "Så gennemsigtig som vi er, udvikler vi stadig personas online, der ikke altid matcher vores offline udfordringer." <= Så sand og skyldig som anklaget. Ironien er, at selvom jeg gør dette, glemmer jeg, at andre sandsynligvis også er det. Så når du ser på Facebook og ser statusopdateringer fra venner om al den succes, de oplever, alt det 'sjove', de har, får det mig til at føle mig endnu mere deprimeret og kedeligt, lol.

  2) "Mine venner griner med mig om ikke at kunne ringe til mig eller få fat i mig." <= Jeg er kommet til enighed med dette selv. Selv når det kommer til at svare på henvendelser fra dit netværk. Sandheden er, at det ikke er en indtægtsgenererende aktivitet at tale med venner i løbet af arbejdsdagen og svare på nogle spørgsmål. Og når det kommer til stykket, skal du virkelig beskytte din tid og ja, leje portvagter til at håndtere og skelne mellem de forespørgsler, der har brug for din opmærksomhed med det samme, og dem, der ikke gør det. Jeg har langsomt begrænset indgående opkald på det seneste, og det virker hårdt, men det er noget, jeg skal gøre, som en solopreneur for at maksimere min tid og bringe baconet hjem.

  Absolut ked af at høre om Trey Pennington dog. Var ikke fortrolig med hans arbejde. Fra alle de tweets, jeg læser, syntes han at have været en god fyr, der yder et stort bidrag til de sociale medier og marketingbranchen.

 7. 11

  Et meget hjertelig og lidenskabeligt indlæg, der virkelig taler til mig. Som en person, der startede sit eget bureau efter min tidligere arbejdsgivers konkurs (i hjemmebygning) og en tidligere agentur, kender jeg det samme pres.

  Jeg har kæmpet med mig selv mange gange og forsøgt at give mig retfærdiggørelsen til at tage en fridag; at arbejde færre end 13 timer hver dag, at opkræve betaling for den 50. "gratis" vare, som en klient har anmodet om, og at udvide vores forretning. Vi er vokset gennem recessionen og har vidunderlige kunder, men kravene er stadig nøjagtigt, som du har skitseret dem.

 8. 12

  Et meget hjertelig og lidenskabeligt indlæg, der virkelig taler til mig. Som en person, der startede sit eget bureau efter min tidligere arbejdsgivers konkurs (i hjemmebygning) og en tidligere agentur, kender jeg det samme pres.

  Jeg har kæmpet med mig selv mange gange og forsøgt at give mig retfærdiggørelsen til at tage en fridag; at arbejde færre end 13 timer hver dag, at opkræve betaling for den 50. "gratis" vare, som en klient har anmodet om, og at udvide vores forretning. Vi er vokset gennem recessionen og har vidunderlige kunder, men kravene er stadig nøjagtigt, som du har skitseret dem.

 9. 13

  Douglas, han var en fantastisk ven. To en stor gæst, som jeg havde ham på sidste år, han var så venlig, at det var min første direkte fjernudsendelse, og jeg følte, at jeg råbte bare for at høre mig selv.

  Jeg er enig i, at folks forventninger skal ringes tilbage.

  For så vidt som folk siger, at vores online personas ikke stemmer overens med vores offline-linier, er jeg uenig. Trey var også den person, der gav personen personligt. Vi som offentlige mennesker / personaer er ikke villige til at sætte vores personlige liv online. Hvorfor skulle vi, det er ingen forretning.

  Så hvad vil du have os til at dele om vores sociale kommunikation?

  Hvad jeg vælger at tage fra dette er "Hvordan vil jeg være med andres på grund af mit forhold til Trey?"

  Jeg vil fortsætte med at være cheerleader, og jeg vil fortsat have et betroet netværk privat i tider, jeg har brug for at lufte.

  Min kærlighed og bønner går ud til Treys børn, som jeg ved, hvor ødelæggende det var, da mine forældre blev skilt efter 25 års ægteskab, jeg kan kun forestille mig, hvor smertefuldt det er at få en selvmord på grund af en skilsmisse.

  • 14

   Tak for de venlige ord, Michele. Jeg er enig i, at jeg ikke vil have folk til at kende min personlige forretning. På den anden side skal tilhængere dog vide, hvornår de, de følger, har mange af de samme udfordringer (offentlige og private). Der er ikke sådan noget som supermand eller superkvinde, og jeg tror, ​​at vi har brug for at ringe tilbage til disse perfekte personas - ellers lyver vi simpelthen for os selv om 'gennemsigtighed', er vi ikke?

   Treys venner og familie er i mine bønner - hvilken forfærdelig, forfærdelig tragedie.

 10. 15

  Douglas, han var en fantastisk ven. To en stor gæst, som jeg havde ham på sidste år, han var så venlig, at det var min første direkte fjernudsendelse, og jeg følte, at jeg råbte bare for at høre mig selv.

  Jeg er enig i, at folks forventninger skal ringes tilbage.

  For så vidt som folk siger, at vores online personas ikke stemmer overens med vores offline-linier, er jeg uenig. Trey var også den person, der gav personen personligt. Vi som offentlige mennesker / personaer er ikke villige til at sætte vores personlige liv online. Hvorfor skulle vi, det er ingen forretning.

  Så hvad vil du have os til at dele om vores sociale kommunikation?

  Hvad jeg vælger at tage fra dette er "Hvordan vil jeg være med andres på grund af mit forhold til Trey?"

  Jeg vil fortsætte med at være cheerleader, og jeg vil fortsat have et betroet netværk privat i tider, jeg har brug for at lufte.

  Min kærlighed og bønner går ud til Treys børn, som jeg ved, hvor ødelæggende det var, da mine forældre blev skilt efter 25 års ægteskab, jeg kan kun forestille mig, hvor smertefuldt det er at få en selvmord på grund af en skilsmisse.

 11. 16

  Fantastisk punkt Doug! Jeg har mange af de samme kampe. Jeg får altid at vide, at jeg har brug for at gøre mere online, men jeg har ret travlt de fleste dage med at få mit klients arbejde udført. Prøv som vi måske, ingen er perfekte, så hvor du skinner ét sted, har du sandsynligvis mangler i andre. Det er meget trist, hvad der skete med Trey. Vores personlige familieliv er langt vigtigere end vores udvidede netværk, og når fundamentet bliver rystet, kan det let føles som om det hele vil kollapse. Velsignelser til dig! Min sympati til hele Treys familie og venner.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.