Tak Blogger! DMCA-klagehandling

DMCA

stjæle-indhold.pngTidligere på ugen bemærkede nogle af jer, at jeg gik efter en blogger, der stjal indhold fra Martech Zone. Til tider sker dette, når nogen bliver begejstrede og beslutter, at de gør mig en tjeneste ved at udvide mit publikum. Ikke tilfældet. Denne joker offentliggjorde endda indlægget på et tredjepartswebsted med sit eget navn som forfatter. Ikke acceptabelt.

Denne fyr postede det stjålne indlæg på sin bloggerblog. Det var ikke smart, da Blogger overholder Digital Millenium Copyright Act (DMCA) nedtællingsnoter. Jeg udfyldte Bloggers formular og modtog i dag besked om, at de havde fjernet det stjålne indhold.
blogger-dmca.png

Jeg er meget taknemmelig for Bloggers støtte til dette!

Sådan forbereder du dig på at få stjålet dit indhold

Det er vigtigt at bemærke, at jeg med vilje efterlader et brødkrummespor i mine blogindlæg. Meget sjældent omskriver eller kopierer disse tyve indholdet og indsætter det. I stedet skriver de algoritmer og griber dit RSS-feed og skubber det blot ud til deres blog. Det meste af tiden dette sker, er bloggeren ikke opmærksom på det. Jeg er. En af grundene til, at jeg udviklede PostPost-plugin var, så jeg kunne redigere og føje indhold til min sidefod. Hvert indlæg på mit RSS-feed har en slags link tilbage til min blog.

Derefter satte jeg op Google Underretninger med mit domæne som søgeudtryk (såvel som nogle andre kan jeg ikke fortælle dig om). Nu - hver gang nogen linker til min blog, får jeg en e-mail-alarm med en del af indlægget. Det genkendes straks, når jeg læser mit indhold i alarmerens krop.

Gå i krig

Måske er en af ​​de snigeste ting, jeg gør, at jeg straks køber billeder fra iStockPhoto til alle mine indlæg i den næste uge eller deromkring. Da jeg betaler for billederne, er det lovligt for mig at bruge dem, men ingen andre. Hvis du er dum nok til at stjæle mit indhold, udgiver du sandsynligvis også disse købte billeder. Nu har jeg et stort selskab, der kæmper for ophavsretstyveri på min side. Så snart jeg ser indlæggene offentliggjort, kontakter jeg support igennem iStockphoto og rapporter om hvert af indlægene, billederne, deres kilde og at de blev stjålet.

For at være ærlig er jeg ikke sikker på, om iStockPhoto har forfulgt nogen af ​​sagerne ... alle har taget stillingerne ned, når jeg har fundet dem og fortalt dem. Der er dog stadig lidt skyld i det for mig. Jeg vil ikke være på den forkerte side af en copyright-sag med iStockPhoto. De har dybe lommer og mange advokater.

Fortæl deres venner

Jeg er ikke stille om det. Jeg gør en Whois.net opslag for at identificere hostingfirmaet og den person, der ejer webstedet. Jeg prøver først at kontakte personen direkte. Derefter går e-mails ud til hostingfirmaet, tweets bliver vredere, og Facebook Wall-meddelelser bliver sendt. Jeg stopper ikke, før jeg begynder at få svar tilbage.

Som jeg sagde før, har jeg aldrig været nødt til at gå ud over dette punkt. Der er altid chancen for, at nogen stjæler mit indhold og er offshore, skjult og næsten umuligt at jage. Jeg vil gøre mit bedste for at rapportere dem til søgemaskinerne på det tidspunkt, men jeg vil IKKE lade dem slippe af med det. Du skal heller ikke!

3 Kommentarer

 1. 1

  Dette er et godt indlæg!

  Men jeg spekulerede på, om du kunne give mig nogle råd om en vanskelig, men lignende situation.

  Lad os sige, at folk sender dine billeder og skærmbilleder af dine billeder på et anonymt billedbræt (læs: 4chan.org), hvilket er berygtet for ikke at bekymre sig om noget. Hvordan ville jeg gå ud på at få de ting fjernet, hvis jeg ikke engang ved, hvem der er det, der sender det?

 2. 2

  Hej Festher,

  Du kan gøre et par ting:
  1) Vandmærke dine billeder. Skriv en note til dem, der siger dit firma eller dit webstedsnavn. Se på sider som iStockphoto, og du kan se dette.
  2) Det er klart i 4chans regler, at overtrædelser vil blive behandlet hårdt. Jeg ville kontakte dem via deres kontaktside http://www.4chan.org/contact - hvis de ikke svarer, skal du sende dem beskeder via Twitter eller hvor som helst du kan.
  3) Sidste grøftindsats: Du kan sagsøge dem. Især hvis webstedet ikke er fremmed, og dets ejere er kendt, skal du følge dem.

 3. 3

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.