Glad #tweetsgiving og #indytweetsgiving

4445_1006615424545_1799710283_8882_807359_n.jpg Når jeg ser tilbage på det sidste år, er det intet mindre end fantastisk. Thanksgiving er slet ikke en ferie uden først at takke Gud ... tak Gud! Du har virkelig velsignet mig og min familie i år. Min søn og datter er de største gaver, jeg nogensinde har modtaget i mit liv. Jeg er ikke altid den bedste far i verden - nogle gange savner jeg muligheder på grund af forretning - men det kan ikke tage væk fra, hvordan jeg har det. Hvis jeg mistede det hele i morgen, ville mine børn stadig have et smil på mit ansigt.

Tak venner

Jeg begyndte at skrive en liste over de mennesker og virksomheder, jeg kunne takke i år, og det skræmte ærligt talt ud af mig ... efter omkring 50 begyndte jeg at svede, at jeg ville glemme nogen! Der er en kernegruppe af venner, som jeg arbejder med, som jeg skal nævne, inklusive Adam Small fra Forbindende mobil, Mark Ballard fra Bark gråand og Jason Carr fra Bønnekoppen. Jeg arbejdede med disse fyre hver dag i løbet af de sidste par måneder, og de jublede mig, gik hårdt og opmuntrede mig til at gøre større og bedre. Omgiv dig med gode mennesker, så får du altid succes.

PS: Mark flytter tilbage til San Diego efter Thanksgiving. Mark vil blive savnet, og jeg er ked af, at vi ikke kunne få hans forretning og succes her i Indianapolis ... det har været et hårdt år for alt for mange.

Tak Læsere!

Som altid er en blog ikke meget af et medium, medmindre folk lytter og deltager. Jeg er taknemmelig for den stadigt voksende læserskare af Martech Zone og for de nye bloggere, der har leveret nogle kvalitetsindlæg og forskellige stemmer her.

Tak kolleger

Jeg kan ikke gøre dette indlæg uden at takke Chris Baggott og Kompendium. Jeg ville ikke have været i stand til at starte denne forretning uden den støtte, de har ydet. Tak til Kyle Lacy for introen til Wiley, som efterfølgende er blevet til den bog, jeg skriver. Og selvfølgelig tak til Chantelle Flannery for at hjælpe mig med at få bogen skrevet!

Og endelig

Tak til Ryan Cox der udsendte denne idé til folk for at skaffe penge til #tweetsgiving. TweetsGiving er en global fest, der søger at ændre verden gennem taknemmelighed.

24. november? 26. juni 2009 opfordrer denne 48-timers begivenhed oprettet af US nonprofit Epic Change deltagerne til at udtrykke deres tak ved hjælp af onlineværktøjer og live events. Gæsterne vil blive inviteret til at give til en fælles sag ved begivenheder, der holdes over hele kloden til ære for folket og ting, der gør dem taknemmelige.

For de af jer i Indianapolis, kom forbi Scotty's Brewhouse i aften i downtown Indianapolis, hvor nogle penge vil blive rejst.

5 Kommentarer

  1. 1

    Mange tak for at deltage Doug! Som du sagde, takker vi først og fremmest Gud. Men lige så vigtigt, frugterne af både vores tro på Gud og hårdt arbejde viser os konstant, hvorfor vi er så velsignede og bør være taknemmelige! Jeg sætter pris på dit venskab, støtte og yderligere støtte med #indytweetup #indytweetsgiving #tweetsgiving! Du er en mand blandt drenge, og jeg er meget taknemmelig!

  2. 2
  3. 3

    Jeg er en medblogger på dette års #tweetsgiving-kampagne. Jeg nød dit indlæg, især billedet af dig med dine børn. Det ser ud til at de er ret stolte af deres far! Håber du har en vidunderlig Thanksgiving!

  4. 4

    Hej Doug! Tak for indlægget. Tak til dig for muligheden for at være en af ​​Marketing Technology Blog-forfatterne og for al din venlighed og generøsitet.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.