Tekstlinkannoncer fjerner Google Adsense (på min blog)

DollarGoogle Adsense har været det primære middel til annonceindtægter på min blog siden starten. jeg har også Kommissionen Junction annoncer i mit RSS-feed, Kontera kontekstuel annoncering i mine indlæg, og Tekstlinkannoncer. Jeg laver også anmeldelser igennem Gennemgå mig og få også lejlighedsvis Starbucks donation via PayPal. Puha!

I en god måned vil jeg muligvis trække $ 300 ned langt fra $ 10 + den John Chow trækker ned, men stadig respektabel efter min mening. Du vil bemærke, at min hjemmeside stort set er fri for al reklame. Jeg kunne sætte annoncer overalt på det, men jeg vil ikke skubbe annoncer til de besøgende, der vender tilbage til mit websted igen og igen. Jeg bruger snarere annoncerne til folk, der tilfældigvis finder mig indirekte gennem søgning og referencer.

Google Adsense var langt den største indtægtskilde ... indtil nu. Tekstlinkannoncer har dog officielt nedrevet min Google Adsense -indkomst for sent. I maj tjente jeg et par dollars. I juni matchede jeg den omtrentlige omsætning, som Adsense leverede - men jeg havde ikke Google Adsense optimeret. Men i juli står jeg for at få dobbelt så meget med Text Link Ads end med Adsense. Wow.

Nøglen til Tekstlinkannoncer succes er, at det er bygget til en blog, ikke et websted. De leverer endda et plugin til WordPress-brugere for at gøre det endnu nemmere. Annoncører kan købe 'indlæg' frem for ord. Det er en utrolig bekvemmelighed for både blogger og annoncør. Hvis du skriver et indlæg om et givent emne, er det så ikke fantastisk, at du kan købe et emne, som du ved understøtter dit produkt? Ganske fantastisk mulighed.