Tekstlinkannoncer fjerner Google Adsense (på min blog)

DollarGoogle Adsense har været det primære middel til annonceindtægter på min blog siden starten. jeg har også Kommissionen Junction annoncer i mit RSS-feed, Kontera kontekstuel annoncering i mine indlæg, og Tekstlinkannoncer. Jeg laver også anmeldelser igennem Gennemgå mig og få også lejlighedsvis Starbucks donation via PayPal. Whew!

I en god måned vil jeg muligvis trække $ 300 ned langt fra $ 10 + den John Chow trækker ned, men stadig respektabel efter min mening. Du vil bemærke, at min hjemmeside næsten er ren for al reklame. Jeg kunne placere annoncer overalt på det, men jeg ønsker ikke at skubbe annoncer til de besøgende, der vender tilbage til mit websted igen og igen. Snarere bruger jeg annoncerne til folk, der tilfældigvis finder mig indirekte gennem søgning og referencer.

Google Adsense var langt den største indtægtskilde ... indtil nu. Tekstlinkannoncer har dog officielt ødelagt min Google Adsense-indkomst for sent. I maj tjente jeg et par dollars. I juni matchede jeg den omtrentlige omsætning, som Adsense leverede - men jeg havde ikke Google Adsense optimeret. Men i juli står jeg for at få dobbelt så meget med Text Link Ads end med Adsense. Wow.

Nøglen til Tekstlinkannoncer succes er, at den er bygget til en blog, ikke et websted. De leverer endda et plugin til WordPress-brugere for at gøre det endnu lettere. Annoncører kan købe 'indlæg' snarere end ord. Det er en utrolig bekvemmelighed for både blogger og annoncør. Hvis du skriver et indlæg om et givet emne, er det ikke fantastisk, at du kan købe et emne, som du kender understøtter dit produkt? Temmelig fantastisk mulighed.

8 Kommentarer

 1. 1

  Mit websted har eksisteret i 3 måneder, men har levet mellem Google PageRank-opdateringer. Er det umagen værd at ansøge om en udgiverkonto, eller skal jeg vente til den næste opdatering af Google PageRank?

  Jeg har hørt, at TLA revurderer websteder, der ikke oprindeligt blev godkendt, men jeg har også hørt, at processen kan tage en virkelig lang tid.

  Tak,


  Smække

  • 2

   Jeg betaler ærligt talt ikke for udgiverkontoen, jeg ville vente. I mellemtiden kan du brugeGoogle Webmasters for at sikre, at dit websted er i orden. Ja til TLA, men jeg er ikke sikker på tidslinjen. Jeg læste dette indlæg, hvor bloggeren fik sit websted godkendt. Ironisk nok fik han virkelig ikke den trafik, han havde brug for, for at tjene penge. Jeg vil koncentrere mig om at køre mere trafik. Jeg kan godt lide at gøre det gennem udbrud af kommentarer på andre blogs, som jeg aldrig har besøgt. Jeg tilføjer til samtalen, jeg siger ikke bare 'hej!'. Jeg tror, ​​de fleste bloggere besøger deres kommentatorer. Få den trafik op, og alt følger!

 2. 3

  Jeg ansøgte om TLA for et par måneder siden, men blev ikke godkendt. Gæt mit websted ikke genererer tilstrækkelig trafik eller har nok Feedburner-abonnenter. Jeg er ikke sikker på, hvilke kriterier de bruger til godkendelsesprocessen?

  • 4

   Jeg tror ikke, at feedburner-abonnenter er et af kriterierne, jeg har 6 abonnenter, og jeg kom ind :).
   Min pagerank er dog 4, så måske er det derfor, jeg kom ind ...
   Har nogen en idé om, om du kan bruge TLA og google adsense sammen?

 3. 5
 4. 6

  Tak for dine meget nyttige tip. Kan du fortælle mig, om det er muligt at bruge TLA og Adsense på det samme websted? er ikke imod Google TOS? Tak skal du have!

  • 7

   Hej Manele,

   Det er ikke imod Google TOS at bruge andre annonceringsressourcer. Faktisk finder du de fleste blogs med en regelmæssig indkomst, der kører flere kilder.

   Cheers!
   Doug

 5. 8

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.