Fortæller eller viser versus involvering

Depositphotos13250832 s

Jeg er en stor fan af Tom Peters. Lignende Seth Godin, Tom Peters har mestret kunsten at kommunikere det åbenlyse effektivt. Jeg prøver på ingen måde at skænke deres talenter. Jeg har fundet dette talent hos mange ledere, som jeg har arbejdet med - de er i stand til at tage et utroligt komplekst spørgsmål og forenkle det, så problemet og løsningen bliver meget tydelig for alle involverede.

Her er et godt citat fra et Tom Peters-klip Youtube. Ironisk nok er ordene ikke Toms, og klippet blev ikke sendt af Tom, men det er simpelt og værd at blogge om:

  • Hvis du fortæller nogen, glemmer de det.
  • Hvis du viser nogen, kan de huske det.
  • Men hvis du involverer dem, vil de forstå det.


Fantastisk besked og en, som du uden tvivl har hørt hele dit liv. Spørgsmålet, jeg ville stille, er, hvordan dette relaterer sig til medier og markedsføring? Jeg har evangeliseret om blogging i et stykke tid, men simpelthen sagt ... det er et medium involverer mennesker snarere end blot at vise eller fortælle dem. Den 'revolution', der blogger, findes ikke i teksten på skærmen, den er involveret i samfundet.

Tag ikke mit ord for det, her er en god artikel fra ClickZ, som Pat Coyle sendte til mig.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.