Tv-lav og et eksempel på, hvordan Internettet kan hjælpe

fjernsyn

Denne måned oplevede vi et nyt lavpunkt for netværks-tv-seere. Jeg har været ret kritiker af de almindelige medier, efter at have brugt mit første årti med markedsføring i avisbranchen. Der er dog tegn på forandring andre steder. Det Sci Fi Channelhar for eksempel for nylig udgivet en onlinepilot til en ny tegneserie, The Amazing Screw-On Head. De kombinerer den fulde pilot med en undersøgelse om showet. (Hvis du får en chance, skal du se den 22 minutter lange pilot ... både skøre og spændende, jeg tror du vil blive behageligt overrasket over de stemmer, du vil genkende.)

Dette er virkelig det første skridt i at udnytte internettet til dets fulde potentiale. Forestil dig, hvis netværket offentliggjorde alle deres piloter på nettet og tillod folk at se og stemme om, hvad der gør det til den nye sæson. Tror du ikke, at både kvaliteten af ​​showene såvel som seernes opkøb ville blive bedre? Det tror jeg! Der er dog ledere i branchen, der tror, ​​at de 'ved bedre', og de ved, hvad du og jeg vil kunne lide. Hmmm, helt sikkert.

Hvordan fandt jeg ud af det fantastiske skruehoved? Ironisk nok fra Digg. Digg er et fantastisk sted, hvor folk sender historier og har lov til at angive, om de "graver" historien. Jo flere "digg" stemmer, jo højere stiger artiklen til toppen. Digg har også et fællesskabsaspekt, hvor jeg kan se, hvilke artikler mine venner 'digg'. Dette er en god brug af internettet. Jeg håber, at netværks-tv kan lære noget af dette!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.