Tre virksomheder nomineret til TechPoint Mira Awards!

Tre virksomheder, som jeg er tæt forbundet med, er blevet nomineret til finalister for Indiana's Mira Awards:

 • E-mail-marketingtjenesteudbyderExactTarget - uden tvivl med sin vækst og fantastiske lederskab, at dette firma vil være en værdig modtager af prisen. Der er stykker af ExactTargets system, der simpelthen trodser fysikens love om, hvor hurtigt de kan producere og sende e-mails. Jeg elskede de 2 og et halvt år, jeg arbejdede for ExactTarget!

  Mandag havde jeg fornøjelsen at komme forbi og chatte med Scott Dorsey, præsident for ExactTarget, og det var som om jeg aldrig var rejst. Han var energisk, optimistisk og smilede altid. At han tog sig tid til at se mig, er et sådant bevis på, hvor god en ven og mentor han er blevet.

  Med min nye stilling hos Patronpath kommer jeg stadig i arbejde med ExactTarget en hel del. Når vi er klar med en af ​​vores kunder, har vi ExactTargets største Enterprise-konto i gang. For den konto udviklede ExactTarget en brugerdefineret rapport til os, så vi kunne sende e-mails på vegne af territoriumrepræsentanter og give repræsentanterne en rapport om, hvad deres klients interesser var baseret på deres klik-gennem.

  Det er også godt at have gamle holdkammerater på ExactTarget, da de er modtagelige for min feedback. At have været produktchef der og derefter flytte tilbage til rollen som kunde er en ret værdifuld vare. (Jeg ville ønske, at jeg var i stand til at købe mine muligheder, før jeg mistede dem!)

  Vi har også en agenturskonto med ExactTarget og har en kraftfuld, automatisk integration til restauranter. Om natten, uden interaktion fra restauranten, sender vi nogen ud af cirka ti kampagner - fødselsdag, jubilæum, ingen interaktion i X-dage, køb over X dollars osv. Det er en fantastisk opbevaringsmekanisme for restauranter.

  Og i samarbejde med Super Bowl-komitéen i 2012 udvikler jeg en WordPress plugin til automatiserede abonnementer fra en WordPress-blog gennem ExactTarget. Det er cirka 80% komplet lige nu - jeg arbejder bare på at forsøge at automatisere cron arbejde.

 • hvid blogware logo150Kompendium Blogware - Da Chris Baggott stadig var på ExactTarget, begyndte vi at se en mulighed for blogging af applikationer til virkelig at udnytte indhold og give en meget bedre målretning til søgemaskineoptimering.

  Da min søn startede ved IUPUI, kunne jeg ikke risikere at hoppe ombord på Compendium, da Chris spurgte. Det kan have været en af ​​mine største fejl. Med meget angst og endda lidt jalousi måtte jeg sidde og se Chris og Ali Sales tage Compendium til markedet! Bemærk: Ali Sales var også medvirkende til ExactTarget og ChaChas opstartshistorier ... ChaCha er også nomineret!

  Jeg er virkelig stolt over at have været i de allerførste lørdag Starbucks-møder, hvor vi dog udviklede forretningssagen!

  Her er et tidligt interview af Chris taler om Compendium:

  Compendium laver en anden finansieringsrunde nu og vokser meget hurtigt. Kombinationen af ​​søgemaskiner og effektiviteten ved at udvikle en proces for virksomheder til at implementere blogging er hot lige nu, og Compendium er i front. Jeg kom forbi Chris for et par uger siden og smed ham et par flere ideer til hans produkt.

  Chris har været en stor mentor for mig, og Ali har været en inspirerende præsident ... de har implementeret min egen agenturversion, som jeg snart lancerer. Hvis du er interesseret i Compendium, bedes du kontakte mig direkte, så kan jeg fortælle dig, ”Hvorfor ikke bare bruge [Blogger, WordPress, Typepad osv.]. Eller du kan tilmeld dig Compendiums nyhedsbrev (men sørg for at sætte mig i referencen!) og vind en gratis iPod Touch.

 • Marketing og e-handel for restauranterPatronpath - Marketing og e-handel til restaurantbranchen - sidst men ikke mindst er min nuværende arbejdsgiver. Patronpath oplever tredobbelt cifret vækst lige nu. Da restauranter har brug for at klemme deres tegnebog på grund af øgede priser og reduceret antal spisesteder, er den eneste måde at vokse deres forretning på at få en robust take-out- eller leveringsvirksomhed.

  Online bestilling er vokset nogle af vores kunder direkte ud af det røde og til det sorte. Selvom vores kerne er meget opmærksom på at sikre, at vores kunder bruger god søgemaskineoptimering og god sideudvikling. Det er ikke nok at have onlinebestilling, du skal finde onlinebestillingen - et punkt, som det meste af vores konkurrence har gået glip af.

  I de sidste 8 måneder har vi integreret 4 forskellige POS-systemer, en robust callcenterintegration, redesignet vores grænseflade for at reducere opgivelseshastigheder og implementeret et nøglefærdigt nationalt e-mail-nyhedsbrev til en af ​​vores partnere (nævnt ovenfor i vores ExactTarget Enterprise-implementering). I et show af vores muskler anmodede en større kæde om en funktion i vores system, som vi implementerede over en enkelt weekend. Den samme funktion havde taget konkurrencemånederne at udvikle. Vi har meget mere i udvikling lige nu, og vi bevæger os ind i 2008 med tønder flammende!

  Patronpath vokser aggressivt, og jeg skubber aggressivt automatisering og (vil snart) udnytte et avanceret virtualiseret miljø i Bluelock for at holde trit. Vi har en ace-udviklingspartner, der har implementeret nogle af de største e-handelsvirksomheder på kloden (internationalt), og jeg er overbevist om, at vi inden 2009 vil være en vigtig styrke i branchen. Faktum er, at vi ved, hvordan marketing fungerer, hvordan e-handel fungerer, og hvordan restauranter fungerer - og konkurrencen ikke.

  Vi har også for nylig tilføjet Marty Bird til mixet. Jeg tror, ​​at Marty trak 60% af min arbejdsbyrde fra mig den dag, han gik ind døren, og det har været en utrolig fornøjelse at arbejde sammen med ham. Hans kontinuerlige indsats for forbedring og strategi er præcis, hvad vi har brug for på dette tidspunkt i Patronpath!

  Bemærk: Ignorer Patronsti site - vi har en ny, der kommer denne måned!

Jeg må tilføje, at jeg ikke er den eneste forbindelse mellem disse tre virksomheder. Du vil bemærke, at hvert firma har enestående branding - takket være Kristian Andersen og hold. Kristian er en fantastisk fyr og driver et fantastisk firma, der er i stand til at udføre som intet andet bureau eller konsulentfirma, jeg nogensinde har arbejdet med. Kristian hjælper små virksomheder med at blive store, og han har samlet et utroligt team her lokalt for at gøre det. Han er også en god ven.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.