Technorati Rank WordPress Plugin version 2.0.4 frigivet

Jeg har (endelig) rettet et problem med Technorati Rank WordPress-plugin der retter et problem med manglende evne til at skrive eller åbne en cache-fil. Jeg har tilføjet en cache-underkatalog til pluginet og gemmer nu den cachelagrede fil i den mappe.

Pluginet kræver stadig PHP5 + (SimpleXML) og cURL bibliotek. Hvis din vært ikke har det nyeste og bedste, vil jeg opfordre dig til at opgradere til en ny vært. Du finder en kupon til en frit år af hosting med min vært i min RSS-feed.

Derudover arbejder jeg på at forbedre dette plugin med en ekstra grafikstil (takket være Technorati for lidt hjælp der!). På al min fritid - selvfølgelig!

7 Kommentarer

 1. 1

  Hej,
  Jeg har lige føjet din blog til mine favoritter.
  Mit technorati-brugernavn er gavino.
  Du kan føje min blog til dine favoritter ved at klikke på dette link.

 2. 2

  Hej,
  du tænker måske på, at jeg er fjollet, men jeg er ikke it-person.
  Jeg har installeret Technorati Rank-pluginet, men jeg får vedvarende denne besked.

  Kunne fortælle mig, hvor jeg går galt?

  Mange tak.

  Warning: fopen() [function.fopen]: open_basedir restriction in effect. File(/technorati-rank.html) is not within the allowed path(s): (/usr/share/pear/:/usr/local/apache2/:/misc/13/000/088/293/6/) in /misc/13/000/088/293/6/user/web/thesillypoint.com/blogs/wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php on line 121

  Warning: fopen(/technorati-rank.html) [function.fopen]: failed to open stream: Operation not permitted in /misc/13/000/088/293/6/user/web/thesillypoint.com/blogs/wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php on line 121

  Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /misc/13/000/088/293/6/user/web/thesillypoint.com/blogs/wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php on line 122

  Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /misc/13/000/088/293/6/user/web/thesillypoint.com/blogs/wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php on line 123

  • 3

   Ikke fjollet overhovedet kinam! Pluginet fungerer ved at skrive en kopi af resultaterne til et bibliotek, så det ikke behøver at kontakte Technorati hver gang. Dette kaldes 'caching'. I dette tilfælde ser det ud til, at pluginet ikke har de nødvendige tilladelser til at skrive til plugin / cache-biblioteket. Hvis du kan indstille tilladelser til denne mappe, skal de ændres for at have fuld tilladelse (CHMOD 777).

 3. 4

  Tak for dit WP-plugin, Douglas. Jeg fandt en lille fejl i administratorgrænsefladen, som du sandsynligvis skulle rette: cache-valgfeltet fungerer ikke korrekt. Dette skyldes din linje:
  hvis (($ wptr_hours == “4”) || ($ wptr_hours = “”))
  for at indstille valget i tilfælde af ikke at være forudindstillet. Jeg er sikker på, at du kan se, at du har brug for en 'sammenligning' i den anden sag, ikke en 'opgave' - som nulstiller værdien af ​​$ wptr_hours, så den vælger ikke nogen af ​​mulighederne, og du ender med '1 ' som standard. Håber dette hjælper!

 4. 6

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.