Technorati Rank WordPress Plugin 1.0.9 Udgivet

TechnoratiXial påpegede med rette, at 1.0.8-udgivelsen af ​​WordPress Plugin fra Technorati Rank ikke bestod validering (ups ... og takket være Xial!). Som et resultat har jeg foretaget en mindre revision og udgivet 1.0.9.

Jeg arbejder på at gengive dette helt med CSS men det er en underlig lille udfordring med et ikon til venstre og højre. Jeg spillede med at gøre det med en indbygget vandret punktliste, men kunne ikke få det til at fungere. Det drejer sig om, at billederne faktisk er hyperlinket for at bringe brugeren til den relevante Technorati-side.

Jeg fortsætter med at arbejde på det! Jeg kan også lave nogle badges, der er større i størrelse. Hvis Technorati læser, kan de måske sende mig nogle prøver. (tip, tip!)

Hit projektsiden for download
. Skål!

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.