Technorati genstarter værktøjssiden ... med nogle seje værktøjer!

Dorion Carroll lige skrev mig fra Technorati og de har 'retooled' deres Blogger's Tools-side med en blød lancering af nogle nye Technorati-blogværktøjer. I ved, at jeg er en Technorati-møtrik!

Siden er lagt meget pænere ud og inkluderer lanceringen af ​​et par nye værktøjer, herunder Technorati Authority Plugin. Jeg har ændret mit websted og vil være op om et par minutter med det! (Det er under mit Rank Plugin på sidepanelet).

Jeg skrev Plugin til Technorati Rank til WordPress for et par uger siden. Jeg brugte en hel del teknologier til at gøre det lettere at skrive pluginet (cURL, PHP5, SimpleXML, WP-Cache osv.), Så jeg har fået noget pushback, at det ikke fungerer med mange værter.

Hvis dine mennesker simpelthen flytter til en god vært, behøver du ikke bekymre dig om det! 😉

Læsere af mit websted kan få 12 måneders GRATIS hosting! Hit bunden af ​​min Om side i 12 måneder gratis hos min vært.

7 Kommentarer

 1. 1
  • 2

   Tak! Jeg kunne ikke have gjort det uden jer alle sammen. Jeg har brug for nogle nye mål, mit mål var 5,000 i år. Jeg var ikke klar over, at når du vokser i accept, vokser din rang virkelig hurtigere, når du klatrer. Jeg formoder, at når du først kommer ind i top 500, begynder det at bremse igen.

   Lad os håbe, at vi begge finder ud af det!

   Doug

 2. 3
 3. 5

  Jeg kom forbi dette websted på grund af dit Technorati-plugin og blev interesseret i kommentarerne. Så jeg besluttede at abonnere og se, hvor det går hen. Tak for denne gang…

  ... Dave

 4. 7

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.