Tekniske vanskeligheder, vent venligst

De sidste par nætter har jeg fået et par timers søvn, da jeg er begravet i WordPress, PHP, Plugins og JavaScript, hvor jeg har bygget et nyt tema til WordPress for en virksomhed og derefter forsøgt at få mine arkiver op igen. Jeg hjælper også et andet firma med at lancere en ny online Mashup (jeg lavede bare et par grafik, han lavede en rigtig cool mashup, som du snart vil høre om!)

Med hensyn til min arkivside har jeg tilsyneladende ændret mit tema så langt ud, at det ikke længere fungerer som oprindeligt designet med Squible beta-tema. Jeg aner ikke, hvornår jeg gjorde det, men det har været nede i et par uger nu. (Psst ... hej Squible fyre ... start venligst noget snart ... du har været beta for evigt!)

Vær venlig at stå ved

Jeg prøvede en overflod af WordPress-plugins til arkiverne. Nogle af dem var ret fascinerende, ligesom Simile tidslinje-plugin. Jeg havde det i gang i går aftes, men regnede med, at det postede ALLE stillinger i en fatal swoop. Argh.

Jeg har over 300 indlæg på dette websted, så det ville oprette en monsterfilanmodning til hver person, der besøgte. Jeg ændrede koden en hel del for at opbygge en cachemekanisme. Det eliminerede alle databashit, men det var stadig for meget at håndtere at indlæse for hver abonnent. Ideelt set skal pluginet bruge en mekanisme ved hjælp af Lignelse API for at hente hændelserne, når tidslinjen flyttes. Jeg venter på den!

Det andet problem med Simile-tidslinjeplugin og mange af de andre plugins, jeg fandt, var at begivenhederne blev indlæst dynamisk ved hjælp af JavaScript / Ajax. Dette er en frygtelig måde at opbygge et arkiv til din blog på, fordi søgemaskine-crawlere rammer en blindgyde.

Som et resultat tror jeg, jeg vil bygge min egen. Jeg leger med nogle ideer til, hvordan lige nu ... muligvis en dejlig trætypehandling fra år til måned at poste. Vi får at se. Jeg laver en masse temaarbejde for et andet projekt i denne weekend, så jeg kommer tilbage til dette.

I mellemtiden mangler mit websted muligvis nogle hits, da arkiverne ikke bliver gennemsøgt. Vi får dog disse hits tilbage! Vent venligst.

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.