Opgavestyring er let med HiTask

De sidste par uger har jeg kæmpet for at følge med. Jeg har mindst et dusin projekter, mindst 5 partnervirksomheder, en fuldtidsansat og 2 deltidsressourcer. Jeg prøver at blive ved med at sælge såvel som at opfylde de projekter, jeg har solgt. Vi er på det ubehagelige tidspunkt, hvor vi har nok forretninger til endnu en fuldtidsansat ... men vi har ikke den ressource endnu (han starter om to uger!).

For at blive organiseret købte jeg Ting et par måneder siden. Det var en meget enkel opgavehåndteringsapplikation til Mac'en, der blev integreret med min kalender. Det er fantastisk software, og det hjalp mig virkelig med at generere et efterslæb og fortsætte med at prioritere mit arbejde.

Problemet er dog, at det kun er godt for my arbejde. Mange af mine opgaver er samarbejdsvillige og kræver, at flere teammedlemmer udfører flere opgaver i et enkelt projekt. Jeg havde ikke brug for projektstyringssoftware - det ville have været overkill. Jeg havde bare brug for en simpel applikation, hvor der kunne laves opgaver, alle opgaver kunne spores, og færdiggjort arbejde kunne arkiveres.

Det tog et stykke tid, men jeg fandt en perfekt løsning til software som en service, HiTask.
hitask.png

HiTask giver mig mulighed for at kategorisere, se opgaver efter prioritet, dato, projekt eller ejer. Jeg kan tagge hver opgave og endda filtrere opgavelisten med det samme. Bedst af alt er forretningskontoen kun $ 15 pr. Måned og giver dig mulighed for at bruge et branded underdomæne, dit logo, have 24-timers support og evnen til at dele dine opgaver og projekter.

Mit eneste ønske om HiTask? En Droid-applikation (de har allerede en iPhone-app). For $ 15 om måneden er dette dog et pokker af et system!

3 Kommentarer

 1. 1

  Hver betroet rådgiver, jeg har fulgt, har alle råbt det samme ... ”Brug ikke penge online på noget, du ikke er 100% sikker på, at du vil bruge i dit e-handelsarbejde med det samme!
  Igen taknemmelig for dit head-up på dette, Doug. Jeg har lige tilmeldt mig! 😛

 2. 2

  Smukt webdesign på HiTask. Jeg har for nylig revurderet mine egne opgave- / projektstyringsværktøjer og flyttet fra et regneark (til projekter) + RememberTheMilk (til opgaver) til ManyMoon (http://www.manymoon.com).

  ManyMoon er dybest set gratis (ubegrænset projekter) og integreres med Google Apps lige ud af kassen. Forhåbentlig holder det mig på sporet.

  Mens grænsefladen er kommet langt, savner jeg stadig mine RTM-genvejstaster og har brug for rapportering, men det er ting, jeg kan skrive Greasemonkey-scripts til. 😛

 3. 3

  Jeg startede med HiTask, og efterhånden flyttede jeg til Comindware task management system, der er organiseret meget bedre, og det sparer endnu mere tid for dig, da du kan arbejde i et team og se, hvordan de andre teammedlemmer fungerer, og hvordan de overholder deadlines. Og desuden kan du vedhæfte dokumenterne til systemet og arbejde med Outlook.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.