Siger dit websted "Keep Out"?

keep-out.jpgNår jeg arbejder med nogle SEO-fagfolk, skubber de de højeste søgevolumener eller mest konkurrencedygtige ord. Når jeg arbejder med traditionelle medier, skubber de altid øjenkugler og når ud. Når jeg arbejder med fyre på sociale medier, måler de altid fans og tilhængere. Når jeg arbejder med designere, vil de designe til de mindste opløsninger.

Jeg lytter ikke til dem.

Marketing handler ikke om at identificere den laveste fællesnævner for at maksimere potentialet for rækkevidde eller distribution. Som marketingmedarbejder kan kampagnen undertiden være at identificere en enkelt ressource eller influencer for at nævne den rigtige. Det er baseret på deres autoritet, kampagnens aktualitet og den målgruppe, vi ønsker at nå ud til. Nogle gange er det slet ikke nævneren - det er et skørt, velplaceret og fokuseret mål til et bestemt formål.

Jeg bryder reglerne.

Mine sider bryder mange regler. Nogen påpegede, at selvom jeg skubber mine klienter til at designe websteder med høje kontrasterende skrifttyper på en lys baggrund, vores nyt mediebureau webstedet er designet med en mørk baggrund og lyse skrifttyper ... meget sværere at læse. Andre venner har påpeget, at det heller ikke passer på en bærbar computer med en lille opløsning.

Jeg ved.

Sandheden er, at jeg ikke ønsker at tiltrække besøgende med netbooks eller ældre bærbare computere. Jeg ønsker at få opmærksomhed fra folk med enorme opløsninger. Jeg vil ikke tiltrække virksomheder, der ikke vil opgradere fra Internet Explorer 6. Jeg vil ikke engang have folk til at læse mit websted. Jeg vil have dem til at gennemse det og spekulerer på, om jeg kan hjælpe dem ... og få dem til at klikke igennem på en webformular.

Hvis du er uenig, er du ikke min udsigt.

Jeg har høje afvisningsfrekvenser. Det er godt. Jeg ønsker ikke lave afvisningsfrekvenser. Jeg ønsker at tiltrække mange brugere af søgemaskiner, men jeg ønsker, at disse mennesker skal få et øjeblikkeligt indtryk og forlade eller oprette forbindelse. Jeg går ikke i detaljer, hvad vi gør for virksomheder ... det er fordi vi er interesseret i stort set alle store virksomheder. Formålet med mit websted er at diskvalificere de fleste kundeemner og motivere resten til at få fat i os.

Det virker.

Denne blog er naturligvis anderledes. Vi gennemgår en ny redesign i denne måned for at forbedre rækkevidden og distributionen af ​​webstedet samt tiltrække flere besøgende. Vores mål og indtægterne dertil er fordelagtige, når vi når ud til flere besøgende. Vi vil stadig inkorporere nogle designfunktioner, der er optimeret til mere sofistikerede brugere, men vi ønsker ikke at begrænse vores publikum.

Siger dit websted "Keep Out"? Det er okay!

Online markedsføring handler ikke altid om at nå ud til så mange mennesker som muligt, nogle gange handler det om at afskrække det forkerte publikum. Det er derfor, jeg har været modstander af at bruge systemer som Digg til virksomhedswebsteder. Mange gange begraver de simpelthen webstedet og forårsager tekniske problemer uden at tilføje en eneste relevant besøgende.

Der er specifikke ting, du kan gøre for at tiltrække og forringe publikum fra din virksomheds side eller blog. Vær ikke bange for at bryde reglerne.

2 Kommentarer

  1. 1

    Dette er hvad jeg elsker ved online- og marketingverdenen, de eneste regler er, at der ikke er nogen regler! Så længe mål er sat, spores fremskridt og resultater er positive, hvad betyder der mere?

    Doug, hvad jeg respekterer ved dig er din frygtløshed over for at tage stilling og give din mening. Det får folk til at tænke hårdere, og det er den bedste gnist til succesfuld kreativitet, man kan bede om.

    ELSKER DET!

    Harrison

  2. 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.