Jagt teenagere med haglgeværer

Jeg har været skyldig i at bashe Manufacturing her i Indiana lige så meget som den næste fyr. Når jeg tænker på fremstillingsjob, ser jeg mig en fyr i overalls, der laver noget monotont produktionsmonteringsbånd igen og igen. Min opfattelse er sandsynligvis ikke forskellig fra teenagere i dag.

Produktion og logistik er ikke engang spændende ord. De er gamle. De er kedelige. Det er svært at forestille sig dem på nogen anden måde! Sandheden er dog, at fremstilling og logistik er alt andet end kedeligt. Produktion svarer til dynamisk, højhastighedsautomation. Logistik svarer til komplekse softwaremodeller kombineret med fascinerende voksende teknologier som geografiske informationssystemer.

teenagere7Spørgsmålet er, hvordan en hel stat ændrer den måde, regering, forældre og børn tænker på dig, når så mange mennesker ikke er klar over, hvad du faktisk er? Sikker på, branding-kampagner, typisk markedsføring til påvirkere som politikere og undervisere vil hjælpe. Men hvordan målretter du mod de mennesker, du har brug for, for at besætte hundreder af tusinder af job om få år? Det var et spørgsmål, der blev stillet til mig i eftermiddags ... hvad en doozy!

I en stat som Indiana, hvor det 4-årige kollegiums hubris har slået sig ned (det er det, vi er kendt for, ikke?), Hvordan tiltrækker man ungt talent til handelsprogrammer og 2-årige handelshøjskoler? Jeg synes, det er et tredobbelt forslag:

 1. Sikring af påvirkere anerkender den bitre virkelighed af statistikker. De fleste studerende, der starter på 4-årige skoler, afslutter ikke deres grader. Og af dem, der fanger deres bachelorgrader ... mange har svært ved at finde meningsfuld beskæftigelse. En influencer, der taler deres C + -studerende ind på et 4-årigt uddannelsesprogram, gør muligvis ikke nogen favoriserer dem. Det er en hård pille at sluge!
 2. At sikre forældre anerkendelse af mulighederne for at diskutere dem med deres børn. Hos min søns skole var han en middelmådig studerende - så det var militæret, der bankede på hans dør hver dag. Bill startede i stedet på IUPUI og er nu blomstret ud til en dobbelt-honours major i matematik og fysik. Han er også begyndt at tiltrække stipendier og arbejder for at vejlede andre studerende ved universitetet.

  Min pointe med min søn er dette - hvis vi ikke havde ressourcerne til hans skolegang, kunne han let have været talt ind i militæret. Jeg er veteran og fortryder ikke beslutningen - men jeg var ikke klar over, at jeg havde muligheder i hans alder. Han havde (og har) muligheder! Hvis det 4-årige uddannelsesprogram ikke havde fungeret, ville han have været en enestående handelsskoleudsigt (hvorfor lyder det så negativt?). Han og jeg var dog ikke opmærksomme på det.

 3. Helt nøglen til enhver markedsføringsindsats er selve målet. Det er her gummiet rammer vejen. Jeg er ligeglad med, hvor godt du påvirker influencere og markedsfører til mødre og far ... hvis du ikke får disse børn om bord, vil du mislykkes. Så hvor finder du dem? Facebook? Twitter? Mobil? Computerspil? I skole? Ungdomsgrupper?

Ja, du finder dem overalt. Vi har gjort et godt stykke arbejde med at uddanne vores børn til at opbygge deres egne identiteter, tænke anderledes, finde lykke ... så det er bare hvad de laver. Du kan finde min datter tager billeder og dele dem. Katie tester også videoer med sit Flip-kamera. Og selvfølgelig på Instant Messenger og hendes mobiltelefon. Indimellem mødes hun med sine venner og leger Rock Band.

My søn blogs (sporadisk), er på Facebook og slutter sig til sine andre musikervenner på MySpace. Bortset fra det finder du ham på hans yndlings hangouts, Bønnekoppen (han fik mig tilsluttet) og Waffle House... ja, Vaffelhus.

Teenagere har valg i dag og kæmper for deres egen individualitet. Meget få, hvis nogen, af min søns og datters venner gør oprør, som vi gjorde, da jeg var ung. De er forkælet. De har legetøj. De har Internettet. De har hinanden. De kan ikke lide mærker eller at blive administreret. De kan lide grønne. De vil redde Jorden ... hvad det nu betyder.

At bruge ungdommen i dag kræver mere end et par veldesignede infiltrationsmetoder fra tidligere år. Jeg husker, da alt Nike havde at gøre var at køre deres nyeste hightops i en film for at komme i salg. I dag vil børnene finde det par sneakers, som ingen har.

Hvis du skal jage teenagere, skal du hellere medbringe et haglgevær. Dominerende google, Youtube, Flickr, Facebook (kan være lidt for gammel), Mit rum, musikscenen, indkøbscentret, videospil, mobiltelefoner og den lokale kaffebar eller Waffle House kan være en god start!

Mit råd er, at det kan være lettere at give teenagere et sted be snarere end at gå hvor de er. Jeg ved, hvor taknemmelige vores børn var for regionale og kirkelige ungdomsgrupper, hvor de kunne hænge ud, tale, spille videospil og stadig blive fortalt en stor besked. De kom ikke altid efter budskabet, men de kom for hinanden! Det sted behøver ikke at være en mursten og mørtelvirksomhed, det kan være et fantastisk sted online.

Dine tanker? Billede og et godt indlæg om Teen Marketing fundet på perspektivbloggen.

4 Kommentarer

 1. 1

  Fantastisk indlæg! Giver mig mere at tænke over, jeg har fået flere år, før mine to børn er teenagere, men jeg ved, at det vil flyve forbi, før jeg ved det. Jeg tror, ​​at en af ​​de værste ting, vi gør, er at skubbe børnene ind på college, når de virkelig ikke er klar til det. Der er andre muligheder: militær, handel, serviceorganisationer.

 2. 2

  Desuden ønsker ikke alle at være på et kontor eller et laboratorium hele dagen. Der er mange børn, der har været lænket til et skrivebord i de sidste 13 år, som hellere ville være op og gøre noget andet end at skrive. Produktion er ikke kun for C-studerende. Jeg har kendt nogle strålende mennesker i handelsjob, der hellere vil være oppe og gøre noget fysisk.

  Det får mig til at tænke på kontorlokaler, hvor Peter endelig er glad for at arbejde på en oprydningsbesætning i stedet for at være i et kabine.

  • 3

   Michelle,

   Du har helt ret, og jeg håber, at jeg ikke stødte på, at der på en eller anden måde var disse job for studerende under gennemsnittet. Mit punkt er lige det modsatte - disse job er begge spændende, teknologisk avancerede, fører til meget godt betalte karrierer OG kræver IKKE en 4-årig grad. Nogle af dem kræver ikke engang 2 år!

   Det er virkelig bare en overset industri. Alle tror, ​​at for at få succes, har du brug for en bachelor i dag. Mens jeg vil sige, at det er en god 'forsikringspolice', er det måske ikke den mest behagelige og frugtbare rute for en ung person, der ønsker en udfordrende og givende karriere!

   Mange tak for dine tanker!
   Doug

   PS: JEG ELSKER kontorplads!

 3. 4

  Fantastisk post doug.
  At være en "årtusinde" def. enig med alt, hvad du har sagt her.

  Mød dem, hvor de er, og tag en linje med koks med det haglgevær. Du får brug for det.

  PC Load letter hvad # $ @ # betyder det?

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.