Tal din it-afdeling med Firefox

Jeg synes, jeg har været temmelig forkælet tidligere, når det kommer til it-afdelinger. Jeg kørte et netværk ved mit første job og var fyren med alt legetøjet i afdelingen (bortset fra min direktør på det tidspunkt købte jeg altid et til ham først).

At flytte mellem forskellige job inden for marketing og teknologi har sat mig på begge sider af it-døren, så jeg ved hvordan frustrerende er det ikke at have de værktøjer, du har brug for. Selvom det er sværere at støtte, er jeg overbevist om, at teknologi skal bringe fremskridt og effektivitet. Det kan det ikke, hvis du er låst ned. Min gode ven Adam Small, der driver en Mobile Marketing firma her i Indianapolis, sætter det perfekt… er din it-afdeling muliggør dig eller invaliderende du?

Jeg er tilbage på markedsføringssiden af ​​døren med mit nuværende job og prøver at spille efter reglerne - men det er ikke let. Jeg kender al den perfekte software derude, der strømliner min dag - og jeg kan ikke bruge noget af det. Jeg er endda på en pc nu snarere end min trofaste Mac. Det er ret besværligt.

Jeg er dog klar til udfordringen! I stedet for at klage (uden for min blog) spiller jeg efter reglerne bedst jeg kan og prøver at finde ud af, hvad der er der for at hjælpe. En af mine største frelser har kørt Firefox. Ikke kun er det en fantastisk browser, men tilføjelserne er virkelig ret utrolige:

  • FireFTP - er et fantastisk FTP-program, som jeg kan køre direkte i Firefox. Det er gratis (men vær venlig at donere - halvdelen af ​​alle donationer går til velgørenhed). Det har alt hvad du har brug for til en robust FTP-klient!
  • Twitbin - er en Twitter-klient, der kører lige i en Firefox-sidebjælke. Det er ikke så glat som at køre din egen klient Twhirl, men det gør tricket. Jeg ville ønske, at de ville lægge nogle faner op for at gøre det lettere at gå fra svar til direkte beskeder osv.
  • firebug - der er ikke noget bedre værktøj på markedet, der hjælper dig med at foretage fejlfinding af HTML-, CSS- og JavaScript-problemer på dit websted. Vil du grave dybt ned i, hvordan andre websteder bygger seje effekter? Firebug er utroligt!
  • ColorZilla - Har du nogensinde brug for at få farven fra en webside? Fantastisk lille værktøj til at gøre det!
  • Mekaniker - en fantastisk tilføjelse, der giver dig mulighed for at skrive og inkludere dine egne scripts i sider. Der er millioner af fascinerende GreaseMonkey-scripts derude, der kan hjælpe dig med gmail og masser af andre apps. Tjek ud Fedtpot for det seneste!

    OPDATERING: Brug FORSIGTIG med Greasemonkey, der er scripts derude, som vil forsøge at registrere loginoplysninger til finansielle websteder.

  • CoolIris - en utrolig sjov tilføjelse, der gør din pc eller Mac til et medie-browsermonster!

  • Ræveure - forvirrer tidszoner dig? Dette er en praktisk lille tilføjelse, der kan give dig de aktuelle tider over hele kloden.
  • ScribeFire - der er endda en blogeditor, som du kan placere lige ind i Firefox, der bruger XML-RPC, en standard i de fleste bloggingplatforme til udstationering af indhold. Jeg bruger ikke denne, jeg har tendens til at holde mig til ol 'editoren i WordPress, men det er stadig godt!

Måske er den bedste del af dette, at du typisk ikke har brug for administratorrettigheder til at installere disse tilføjelser lokalt, så du kan stille mange fremragende værktøjer til din rådighed uden at bugge din IT-fyr. Få dine it-fyre til at installere Firefox i dag! Selvfølgelig, hvis Firefox begynder at gå ned på dig ... ring ikke til din IT-helpdesk ... start med at fjerne nogle af disse tilføjelser!