Tal med mig med TokBox

matt griffith video

Jeg er en marketingnørd, så jeg bliver begejstret, når der kommer en ny teknologi, der kan hjælpe mine klienter. Jeg bruger timer på at tilmelde mig og teste nye tjenester. jeg tror TokBox kan være mit nye yndlingsværktøj.matt griffith video

Jeg blev introduceret til tjenesten af ​​min advokat. ( Ja jeg har en advokat, and better yet, he is a tech savvy attorney).  I sent him an contract to review, and instead of sending me back a long 2 – 3 page document, which I won’t read any way, he sent me this video.  In talking with Matt,  he admitted he wouldn’t use this tool with every client.  Some clients will prefer, or require a written document, but for those who don’t this is a fast, efficient way to communicate.

Fra et serviceleveringssynspunkt var optagelsen af ​​videoen hurtigere, derefter blev der skrevet eller ventet på, at en sekretær skulle skrive et svar, så jeg fik mit svar i et format, som jeg kunne lide, og Matt kunne gå videre til sin næste klient.

TokBox har flere funktioner, som jeg virkelig kunne lide:

  • It’s free – Yes there are upgrades and advanced features available for a fee, but the base package is quite complete
  • Jeg kan svare med video, stemme, e-mail eller telefonopkald alt fra den samme skærm
  • Voice- og videochat-funktioner er tilgængelige til en rimelig pris: $ 9.99 / måned for små chats. $ 18.99 for en chat, der involverer mere end 200 personer. Dette er et omkostningseffektivt alternativ til webinarer

Hvorfor er jeg så begejstret for dette?

  • Jeg er en taler, ikke en forfatter, så dette er virkelig attraktivt for mig som en måde at kommunikere til potentielle kunder og klienter på.
  • Jeg ser frem til at inkludere video som en del af vores eksisterende drypkampagner, hvor vi skifter, video, lyd og traditionel e-mail
  • Brugergrænsefladen er ekstremt enkel for både annoncøren og deres kunder. Jeg modtog en simpel e-mail, klikte på linket og programmet startede. Det krævede INGEN ekspertise og for et antal af mine klienter, ingen ekspertise er kritisk.

Hvad kan du gøre med TokBox? Jeg tror svaret afhænger af din fantasi. Hvis du bruger det, vil jeg meget gerne se eksempler på, hvad du laver!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.