Tal din it-afdeling med Firefox

Jeg synes, jeg har været temmelig forkælet tidligere, når det kommer til it-afdelinger. Jeg kørte et netværk ved mit første job og var fyren med alt legetøjet i afdelingen (bortset fra min direktør på det tidspunkt købte jeg altid et til ham først).

At flytte mellem forskellige job inden for marketing og teknologi har sat mig på begge sider af it-døren, så jeg ved hvordan frustrerende er det ikke at have de værktøjer, du har brug for. Selvom det er sværere at støtte, er jeg overbevist om, at teknologi skal bringe fremskridt og effektivitet. Det kan det ikke, hvis du er låst ned. Min gode ven Adam Small, der driver en Mobile Marketing firma her i Indianapolis, sætter det perfekt… er din it-afdeling muliggør dig eller invaliderende du?

Jeg er tilbage på markedsføringssiden af ​​døren med mit nuværende job og prøver at spille efter reglerne - men det er ikke let. Jeg kender al den perfekte software derude, der strømliner min dag - og jeg kan ikke bruge noget af det. Jeg er endda på en pc nu snarere end min trofaste Mac. Det er ret besværligt.

Jeg er dog klar til udfordringen! I stedet for at klage (uden for min blog) spiller jeg efter reglerne bedst jeg kan og prøver at finde ud af, hvad der er der for at hjælpe. En af mine største frelser har kørt Firefox. Ikke kun er det en fantastisk browser, men tilføjelserne er virkelig ret utrolige:

 • FireFTP - er et fantastisk FTP-program, som jeg kan køre direkte i Firefox. Det er gratis (men vær venlig at donere - halvdelen af ​​alle donationer går til velgørenhed). Det har alt hvad du har brug for til en robust FTP-klient!
 • Twitbin - er en Twitter-klient, der kører lige i en Firefox-sidebjælke. Det er ikke så glat som at køre din egen klient Twhirl, men det gør tricket. Jeg ville ønske, at de ville lægge nogle faner op for at gøre det lettere at gå fra svar til direkte beskeder osv.
 • firebug - der er ikke noget bedre værktøj på markedet, der hjælper dig med at foretage fejlfinding af HTML-, CSS- og JavaScript-problemer på dit websted. Vil du grave dybt ned i, hvordan andre websteder bygger seje effekter? Firebug er utroligt!
 • ColorZilla - Har du nogensinde brug for at få farven fra en webside? Fantastisk lille værktøj til at gøre det!
 • Mekaniker - en fantastisk tilføjelse, der giver dig mulighed for at skrive og inkludere dine egne scripts i sider. Der er millioner af fascinerende GreaseMonkey-scripts derude, der kan hjælpe dig med gmail og masser af andre apps. Tjek ud Fedtpot for det seneste!

  OPDATERING: Brug FORSIGTIG med Greasemonkey, der er scripts derude, som vil forsøge at registrere loginoplysninger til finansielle websteder.

 • CoolIris - en utrolig sjov tilføjelse, der gør din pc eller Mac til et medie-browsermonster!

 • Ræveure - forvirrer tidszoner dig? Dette er en praktisk lille tilføjelse, der kan give dig de aktuelle tider over hele kloden.
 • ScribeFire - der er endda en blogeditor, som du kan placere lige ind i Firefox, der bruger XML-RPC, en standard i de fleste bloggingplatforme til udstationering af indhold. Jeg bruger ikke denne, jeg har tendens til at holde mig til ol 'editoren i WordPress, men det er stadig godt!

Måske er den bedste del af dette, at du typisk ikke har brug for administratorrettigheder til at installere disse tilføjelser lokalt, så du kan stille mange fremragende værktøjer til din rådighed uden at bugge din IT-fyr. Få dine it-fyre til at installere Firefox i dag! Selvfølgelig, hvis Firefox begynder at gå ned på dig ... ring ikke til din IT-helpdesk ... start med at fjerne nogle af disse tilføjelser!

9 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  OK ... Jeg prøver det igen .... noscript skruer virkelig dit websted btw op. Jeg tillod marketingtechblog.com, men det var tilsyneladende ikke nok. Og jeg så ikke, hvilken af ​​de andre 16 der skulle tillades….

  Men indtil alternative browsere understøtter ActiveX, vil IE altid have fodfæste i IT-afdelinger.

  • 3

   ActiveX vil være død om et par år, ck eller i det mindste forblive uændret ... markér mine ord. Ingen webapplikationer skal kræve installation, og drivere skal installeres i operativsystemet. Det er unødvendigt.

   Microsoft arbejder hårdt på at udvide Silverlight rækkevidde. Ligesom Flex / AIR vil Silverlight være kerneplatformen til opbygning af web til desktop-applikationer med Microsoft-teknologier. Office bliver den første store suite, der starter på denne måde.

   Jeg har aldrig testet mit websted med noscript! Jeg er overbevist om den oplevelse, som scripting på klientsiden kan bringe til et websted. Kom igen ck ... lad os komme ind i 2008. 😉

   • 4

    På dette tidspunkt gør Active-X dog ting, som ingen kommende teknologi kan gøre.

    Lad os sige, at jeg vil have dig til at logge ind på mit sikre websted via en fingeraftrykslæser. Hvordan sker det? En Active-X kontrol.

    Så indtil de enten gør browseren så sårbar, kan du få adgang til folks systemkataloger, eller de kommer med en udskiftning af Active-X på tværs af platforme ... det forbliver rundt.

    Og jeg er generelt OK med JavaScript fra det websted, jeg ser på. På din side kalder derimod scriptfiler fra 18 forskellige kilder, hvoraf jeg kun har godkendt 3 (youtube, google, googlesyndication).

 3. 5

  I de virksomheder, jeg havde glæde af at lede ops og IT, gjorde vi Firefox til en standardbrowser (IE var der også). Caviat er, at vores brugere for det meste var teknologisk kyndige. Medmindre du er i en stærkt reguleret industri, er for meget af systemlåsen ubrugelig. Jeg vil hellere have mine teknologer til at jage løsninger på, hvordan jeg kan gøre mit folk mere effektivt end at prøve at holde alle i kø.

  Lock-down er old school. Korrekt træning og uddannelse er det, der gør progressive virksomheder så effektive.

  Bare mine 2 cent.

  Apolinaras "Apollo" Sinkevicius

 4. 6

  Ting bliver ikke lettere, hvis du spiller efter reglerne. Men det er altid det bedste valg at tage på lang sigt.

  Dejlig liste over Firefox addons. Jeg har ikke nogen af ​​de anførte tilføjelser i min Firefox. Enig med dig på GreaseMonkey. Jeg har stødt på nogle problemer tidligere, og tingene er ok uden det.

 5. 7

  Jeg har brugt Firefox så længe nu glemmer jeg nogle gange, at de fleste stadig bruger IE.

  Fantastisk liste over tilføjelser. Jeg var faktisk nødt til at bakke op med mine tilføjelser, fordi jeg var som et barn i en slikbutik med dem et stykke tid. Jeg havde farvede faner, auto previews, download barer, hele ni yards!

  Det er sjovt, når man ser på nogle folks Firefox-browsere. Halvdelen af ​​deres skærm optages af værktøjslinjer med tilføjelsesprogrammer!

 6. 8

  Min erfaring med mit (ikke så nye) job var, at jeg måtte bevise mig værdig til Firefox for at få det. Alle er standard på IE, men efter at jeg havde vist en lille techie cred for en "marketing" person, viste de mig den hemmelige mappe, der kunne tilsluttes Firefox. Jeg ved ikke, hvorfor alle ikke har dette, jeg antager, at de ikke vil beskæftige sig med "træning". Men når jeg kommer udefra, ved jeg allerede, hvordan jeg bruger FF til at øge min produktivitet.

 7. 9

  For at overbevise din it-afdeling om, at Firefox virkelig er ret fantastisk, skal du måske vise dem, hvor dedikerede mennesker er til browseren. Dit bevis kunne være dette Firefox afgrøde cirkel. Jeg kan ikke se nogen afgrøde cirkler dedikeret til nogen af ​​de andre browsere!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.