Download dette program, som vi har bygget til at rette vores program?

Vores kunder bruger PCAnywhere til deres supportproblemer. Jeg kører Vista - så da jeg forsøgte at indlæse vores licenserede klient, blev jeg hurtigt mødt med en inkompatibilitetsmeddelelse, og installationsprogrammet afslutte.

Under besøg på Symantec-webstedet løste de selvfølgelig kompatibilitetsproblemet med et opgradering til version 12.1. Hagen? Du skal betale $ 100 for opgraderingen. Jeg skal have det, så jeg betalte $ 100. At betale $ 100 for at en ansøgning skal arbejde, efter at du har betalt den første licens før, er virkelig nok til at gøre dig sur.

Nu hvor jeg har 12.1 ladet op, har jeg masser af problemer med det. Appen ser ud til at køre, hvis jeg kigger i Task Manager, men vinduet findes intetsteds. Og hvis jeg får vinduet op, er det helt tomt. Jeg begyndte at undersøge problemet i Symantec-fora. En note, jeg fandt, var en god artikel om Symantec Autofix program.

Hvilken slags softwarefirma skriver et program, der løser problemer, der påvirker deres oprindelige program? Jeg antager, at Symantec ville være det firma.

Hej Symantec: Hvis du ved, hvad problemet er, og hvordan du løser det, skal du sætte rettelsen i din original Ansøgning!!!

Efter installation af Autofix-programmet har PCAnywhere stadig problemer. jeg krybe sammen, når jeg skal bruge et hvilket som helst Symantec-program... Jeg har skrevet om dem for længe.

4 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Hvis du får dette konsekvent, kan du prøve følgende:

  - Start sessioncontroller.exe - du finder dette i programinstallationsmappen.
  - vent et par sekunder
  - dobbeltklik derefter og start pcAnywhere (winaw32.exe)

  Den tomme skærm skyldes pcanywhere-tidsindstilling og venter på, at sessioncontroller.exe starter.

  Dette er blevet rettet i 12.5 - i øjeblikket i Beta kl http://betanew.altiris.com/BetaProducts/PCAnywhere125Enterprise/tabid/148/Default.aspx

  -abhijit

  • 3

   Ok, fantastisk ... bortset fra at hver .5 opdatering (og nogle af .1 opdateringerne) er en separat produktlinje, der kræver et ekstra køb. For $ 200 (selv med rabat på $ 100 "opgradering") forventer jeg, at mit softwareprodukt fungerer uden for kassen uden problemer. Straks. Ikke efter at have ventet 6 måneder eller endda efter at have ventet på 30 MB opdateringer fra deres LiveUpdate-system ... som interessant nok kun ser en del af deres installerede software. Hvorfor opdaterer den ikke * alle * min Symantec-software på én gang i stedet for at kræve 7 forskellige LiveUpdate-forekomster for 7 separate produkter fra samme firma?

   Tilbage til min oprindelige forståelse ... hvorfor skulle jeg skulle betale ekstra for at erhverve, hvad der i det mindste skulle have været en patch frigivet til brugere af 12.1, nevermind 12.0 (som ikke fungerede på Vista)?

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.