Præsentation: Sådan overbelastes din begivenhed

overlad din begivenhed

Jeg har længe været fan af Hugh McLeod og hans kunst på gapendevoid i mange, mange år. Hugh offentliggjorde for nylig denne præsentation om supercharging af din begivenhed. For mange begivenhedsmarkedsførere mener, at markedsføring slutter, når begivenheden begynder. På denne dag med søgning og sociale medier vil superladning af din begivenhed med de rigtige tilbud og muligheder skubbe succesen for din begivenhed - og efterfølgende begivenheder i måneder og år fremover.

Når jeg læser online om en fantastisk eventoplevelse, som mine kolleger har, kan jeg ikke lade være med at føle mig lidt udeladt. Jeg gør det til et punkt at planlægge at komme til den næste begivenhed, som folkene og arrangørerne sammensætter. Selvom din marketing til deltagelse i den aktuelle begivenhed kan stoppe, når dørene åbnes, er din marketingindsats for det næste arrangement lige begyndt!

En kommentar

  1. 1

    Hej Douglas, tak for disse fantastiske tip. Jeg er dog bare nysgerrig efter, at jeg gætter på, at det skal være forberedt, når du starter din store drøm. Vi er virkelig nødt til at tænke over det, alle forberedelser, du nævnte i dit indlæg.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.