Super Crunchers af Ian Ayres

Super Crunchers af Ian AyresAlmindelige læsere af min blog ved, at jeg altid har været en talsmand for måling. En karriere inden for databasemarketing åbnede mine øjne for datakraften og dens evne til nøjagtigt at hjælpe marketingindsatsen. Deltager i Webtrends Engage 2009-konference var en hel inspiration og har virkelig sat mig på et korstog for at sikre, at virksomheder måler og analyserer deres online marketingstrategier.

Webtrends inviteret Ian Ayres at tale om sin bog, Super Crunchers. Jeg modtog en autograferet bog ved begivenheden og begyndte at læse den i flyet. Jeg har haft svært ved at lægge det ned siden!

Jeg tror, ​​at hele temaet i bogen kan sammenfattes i en enkelt sætning:

Vi ser kampen mellem intuition, personlig erfaring og filosofisk tilbøjelighed føre krig mod talernes brutale styrke.

Ayres giver farverige eksempler fra hele spektret inden for medicin, regering, uddannelse, filmindustrien ... og endda vinudvælgelse ... til støtte for knasende tallene. Alle eksemplerne understøtter forudsætningen om, at dataindsamling og omfattende analyse (med særlig opmærksomhed mod regressionsanalyse) kan give os viden til at forbedre og endda forudsige forretningsresultater.

Selvom du ikke er en fan af analyse, er dette en god bog, som enhver forretningsmand eller marketingmedarbejder kan hente.

2 Kommentarer

  1. 1

    Jeg er selv halvvejs igennem denne bog. Du har ret ret og heldig at have hørt ham tale. Jeg bruger idéerne til at inspirere til bedre måder at udføre menneskelige ressourcer på (tænk internt at markedsføre “produkterne” til kompensation og fordele.

    Tak for et godt indlæg.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.