StumbleUpon fortsætter med at fodre min blog

I aften analyserede jeg nogle af de henvisende sider til min blog, og jeg kunne ikke lade være med at se en statistik, der skiller sig ud mere end nogen anden - StumbleUpon driver meget trafik til mit websted! Der er mange bookmarking-websteder på nettet, men StumbleUpon har den ene strategiske fordel, som ingen af ​​de andre har - de giver links efter relativ interesse.

Når du indlæser StumbleUpon værktøjslinje (som du absolut skulle du snuble på websteder og giv dem tommelfingre op eller tommelfinger ned. Når du genererer en historie, matches de sider, som StumbleUpon sender dig til næste, baseret på din sandsynlighed for at give dem tommelfingre. Det er en bemærkelsesværdig proces, der er meget intelligent.
besøg

Måske vigtigere end antallet af besøgende, som StumbleUpon sender mig, er det faktum, at det er et henvisende sted med en meget, meget lav afvisningsprocent! Cirka halvdelen af ​​de mennesker, der sendes til mit websted, klikker igennem til et andet indlæg eller en side på webstedet. Det er en meget lav afvisningsprocent, lavere end noget andet henvisende websted.
afvisningsprocent

I modsætning til Slashdot, Diggog de andre store bogmærke-motorer, StumbleUpon har virkelig "Midas touch", der giver din blog eller dit websted trafik, der finder dit indhold relevant baseret på den profil, de har udviklet på dine besøgendes likes og antipatier.

Stor tak til en af ​​de andre førende henvisere til min hjemmeside, bitbox. De har sendt mere trafik fra at tilføje mig til deres blogroll, end jeg nogensinde ville fortjene for at hjælpe dem. Hvis du er nybegynder eller erfaren grafiker, skal du tjekke Bittbox-webstedet og tilmelde dig deres feed. Det er et fantastisk sted med detaljerede vejledninger og masser af downloads.

Bemærk også det Twitter kryber henvisningerne! Hvis du ikke har oprettet en Twitterfeed eller tilføjet en autoposteringsmekanisme til din blog for at blive sendt på Twitter, skal du gøre det i dag!

7 Kommentarer

 1. 1

  Ud over at sende dine egne sider til disse kilder Tag dig tid til at snuble eller kvidre om en ven. Uden at spørge, vil de ofte vende tilbage, og der er så meget mere troværdighed, når en anden taler om dig, Retweets, Stumbles eller Diggs.

 2. 2

  Jeg har altid stillet spørgsmålstegn ved hensigten og værdien af ​​social bookmarking. Selvom jeg har set øget trafik til vores blog fra StumbleUpon, er jeg forbløffet over, at folk bruger tjenesten.

 3. 3

  Jeg er ikke uenig @chuckgose. Jeg tror, ​​at nogle mennesker bare naturligt henvender sig til forskellige værktøjer. Der er dog en sulten skare i den anden ende af disse websteder. Hvis udstationering af et bogmærke her og der kan føre relevant trafik, hvorfor så ikke?

 4. 4

  Et af problemerne med at bruge snuble over dog at stole på hits er, hvor mange af dem der faktisk interagerer med dit websted? Jeg har bemærket, at et par af mine sider dukker op med nogle utroligt høje tal fra at snuble over, tredobbelt alt andet, der styrer trafik, men antallet af kommentarer forbliver det samme. Den gennemsnitlige tid på stedet har heller ikke rigtig ændret sig. Jeg ved, at trafik er trafik, men på samme tid, hvordan er det gavnligt, hvis folk rammer siden og forlader på kort tid og faktisk ikke går til andre sider ...

  Bare nogle tanker bag i mit sind, jeg ville være interesseret i at høre, hvad dine tanker er om det 🙂

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.