Hvorfor er netværk ikke i alle læseplaner?

menneskerI eftermiddags blev jeg inviteret til en utrolig frokost og diskussion med Indiana Business College Harrison College. Indiana er kendt for at have nogle af de fineste skoler i landet og i verden, men folkene i Harrison erkender, at vi er i en verden i hastig forandring. De gør et aggressivt skub for at sikre, at de vil forblive foran kurven.

Da vi talte, indså jeg, at der mangler et iøjnefaldende værktøj i elevplanen i dag. Kort sagt, det er hvordan netværk (med og uden teknologi). De fleste studerende er forpligtet til at tage klasser som Public Speaking, når de opgraderer, men sjældent er de uddannet om vigtigheden og styrken ved netværk.

Jeg har mine nære venner, der udtrykker beklagelse over, at de ikke har deltaget i regionale arrangementer og været i kontakt med tidligere ledere, de arbejdede sammen med. År senere har de fundet ud af, at de forsvandt fra rampelyset og nu skal 'indhente' for at få trækkraft for at få det job eller den mulighed, de leder efter. Du kan simpelthen ikke få den tid tilbage!

Størstedelen af ​​min tid brugt uden for mit primære job bruges på netværk. Netværk er bestemt #2 på min liste over, hvordan jeg investerer min tid ( #1 fungerer godt på mit nuværende job!). Tæt på #3 er at finde tid og mulighed for at arbejde på nye ventures eller sidejobs. Det er rigtigt - jeg satte faktisk netværk som en større prioritet end at få en anden indkomst!

Årsagen er enkel - netværk har resulteret i, at jeg har fået mit primære job samt ført til alle de sekundære muligheder. Uden netværket ville jeg ikke være, hvor jeg er - og ville ikke have åbnet mulighederne for mig for at gå, hvor jeg skal være næste.

Netværk er en investering

Netværk er en investering. På overfladen kan det virke som om du bruger tid og energi på at levere rådgivning, tjenester eller udvide dit netværk uden omkostninger. Imidlertid opnår du gennem disse relationer folks tillid og opbygger autoritet om emnet ved hånden.

Eksempelvis tog jeg arbejdsdagen i dag. Jeg tilbragte dagen med at snakke sociale netværksstrategier med Harrison College, rådgivning BioCrossroads om at opbygge deres online tilstedeværelse og deltage i en Indiana Iværksætter Styringsudvalgsmøde - gennem mine netværksrelationer!

En netværksplan

Hvis en skole kræver offentlige taler som en nødvendig færdighed, skal pædagoger give netværket den opmærksomhed, den fortjener. Studerende skal undervises i at finde netværksmuligheder, hvordan de plejer og plejer deres netværksforhold, dyrker en online tilstedeværelse - samt hvordan man udnytter alt det ovenstående. Hvis du ikke kan udfylde et akkrediteret kursus om emnet, glæder jeg mig til at se universiteter og gymnasier udvikle workshops om emnet.

Hvis du vil have hjælp til dette, er du velkommen til det kontakte mig!

7 Kommentarer

 1. 1

  Fremragende idé.
  Med MySpace og Facebook er universitetsstuderende på en eller anden måde i forkant med socialt netværk. De har bare brug for information om, hvordan man tager det til næste niveau.

  • 2

   Hej Kiki!

   På nogle måder, ja. Imidlertid er universitetsstuderende også naive i deres brug af disse netværk. En enkelt fejl i dommen kunne ødelægge en persons omdømme i mange år fremover!

   Lad os håbe, at vi ser denne læseplan tage form i de næste par år.

   Tak!
   Doug

 2. 3

  Hej Doug

  Det er en ting, jeg skal gøre mere af, er netværk. Jeg har dækket online, men jeg kunne gøre mere af mødet og hilse på mine jævnaldrende i den virkelige verden. Jeg bliver nødt til at finde en måde at passe det ind mellem skole og arbejde .. det er virkelig nødvendigt.

 3. 4

  Hvis det bruges korrekt, er netværk så kraftigt. Gennem fora og facebook har jeg samlet et lille team, der arbejder sammen om at skabe produkter til clickbank. Det er som en arbejdsdeling, hvor arbejdet bliver udført effektivt. Også gennem netværk eller mastermind-grupper, som nogle kalder det, er læringsoplevelsen uovertruffen. Møde og diskutere problemer / problemer med mennesker slår enhver e-bog når som helst på året. Bare mine 2 cent.

 4. 5

  @ Thomas,
  ja du har ret, efter min mening kan meget få ting i denne verden ændre alt, det er det ene er netværk og det andet er teamarbejde. Altid som menneske er det nødvendigt at udveksle den viden, hvad vi har, og det er muligt gennem kun netværk , hvis du i netværket har en chance for at kende alle medlemmers følelser og deres ideer, så alle disse ideer + dine, så din viden øges, og det er det samme som alle medlemmets i netværket får en chance for at øge deres viden, fordi viden er kraftigere end noget andet,

  Tak for at dele sådan en vidunderlig artikel, som giver mig mulighed for at dele min opfattelse her.

 5. 6

  Jeg antager, at du kunne opdatere dit indlæg, da IBC ændrede navn til Harrison College.

  Jeg har mere at sige om, hvad jeg fortæller mine studerende om online netværk

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.