Stop med at skrive til søgemaskiner

LæsereMin WordPress-skabelon er optimeret til søgemaskiner. Jeg strukturerede omhyggeligt min skabelon efter at have lært en hel del tip fra en hel del mennesker. Alt fra sidetitler til tags er blevet finjusteret for at presse så meget som muligt ud af det.

Optimering af min blogskabelon fungerer - næsten 50% af mine besøgende kommer via søgemaskiner, primært Google. Selvom min blog er optimeret til søgemaskiner, SEO eksperter vil bemærke, at mine indlæg ikke er det.

Jeg gentager ikke min overskrift i mine første par sætninger. Jeg bruger ikke masser af links i mine indlæg. Jeg linker ikke ofte til mine egne indlæg, medmindre det virkelig er relativt. Efter at have læst et ton af SEO artikler, kunne jeg skrive en tjekliste over genstande, som jeg bør gør med hvert indlæg.

Jeg gør det ikke, fordi jeg ikke skriver for søgemaskiner, jeg skriver for læsere. Det ser simpelthen ud til at være oprigtig at ændre stilen på min dialog, så nogle softwareapplikationer på en eller anden webcrawler kan trække mine oplysninger og indeksere mine artikler til søgeord med søgeord. Jeg er ligeglad med, om søgemaskinen kan finde mig lettere ... Jeg er ligeglad med, at læseren nyder mine blogindlæg.

Da jeg har læst disse artikler i et stykke tid, kan jeg virkelig mærke, når andre bloggere gør det. Bare et advarselsord til disse bloggere - jeg spring læsning over mange af dine indlæg på grund af det. Af og til holder jeg endda op med at abonnere.

En anden måde at fortælle disse bloggere på er deres kommentatorer ... du har tendens til at se forskellige kommentatorer hver uge, du går til deres blog. Ingen samtaler ... bare en kommentar her og der, og læserne vender aldrig tilbage. Jeg nyder virkelig at se de samme folk tilbage på min blog igen og igen. Jeg er blevet ven med mange af mine besøgende - selvom jeg aldrig personligt har mødt dem.

De af jer med direkte markedsføringsbaggrund ved, at forskning på ethvert medium fortæller dig, at det er sværere at få nye læsere end at beholde eksisterende. Det er en selvdestruerende strategi, når du skriver for at opbygge søgemaskineplacering, men dine læsere nyder ikke eller holder fast i din blog. Du skal fortsætte med at optimere og fortsætte med at finjustere for at få flere hits fra søgemaskiner.

Skriv ikke til søgemaskiner. Skriv til dine læsere.

19 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Jeg linker ikke ofte til mine egne indlæg, medmindre det er virkelig relativ.

  Jeg linker næsten aldrig til mine egne indlæg. Det skyldes, at mine indlæg for det meste ikke følger hinanden. De er normalt bare emnet for øjeblikket og har ingen forbindelse (eller lidt, hvis nogen) til tidligere indlæg.

 3. 3

  Jeg startede en blog og troede, at jeg skulle gøre netop den ting, skrive for at få sideranger og sådan, så da jeg begyndte at skrive, følte det, at det ikke var mig ... Fordi det ikke var! Jeg sagde derefter, at hvis jeg skulle gøre det, ville det være på mine betingelser og ingen andre. Jeg har kun blogget i en måned, og jeg kan godt lide, at jeg bygger relationer og ikke links!

  • 4

   Tak, Latimer! Jeg var lige forbi din blog (jeg tror, ​​vi har en ven til fælles - JD fra Sort i erhvervslivet. Din blog er skrevet meget omhyggeligt ... du rører ved en række virkelig eksplosive emner, men du giver respektfuldt din side af argumentet og lader emnet være åbent for diskussion.

   Jeg læste en masse artikler på blogsfæren om, hvad du bør gør ... og jeg tror helt ærligt, at det meste er BS Det er meget som at fortælle nogen, hvordan de bør have en samtale med en fremmed.

   Tak for at komme forbi og kommentere!
   Doug

 4. 5

  Tak fordi du kom forbi Doug, som jeg siger på min blog, er jeg altid åben for at høre alle meninger, og vi kan have intelligente diskussioner om ethvert emne. Endnu en gang tak for din kommentar.

 5. 6

  Doug,

  Jeg ville bare fortælle dig, at jeg virkelig nød det, du sagde i dette indlæg. Jeg startede lige min blog for lidt over en måned siden, og jeg lærer konstant, hvordan man gør denne ting, så dit råd hjælper virkelig, fordi det ringer sandt. Selvom jeg næppe har været på dette et øjeblik, har jeg været nødt til at kæmpe for fristelsen til at gøre ALT for at bumpe optællingen. Det er som en crackafhængighed eller noget, ved du? FLERE læsere, jeg skal simpelthen have flere læsere.

  Men nu læser jeg dit indlæg, og det hele kommer tilbage til mig, ligesom den lille stemme, der er fanget bag i mit sind. Den der blev straffet for at give mening. "Tal hvad du ved, sig det som du siger det, så kommer de."

  Med undskyldninger naturligvis til "Field of Dreams".

 6. 7

  Tak, Keith. Jeg tror alle (selv uden for blogging) søger anerkendelse. Jeg befinder mig også i at skrive undertiden og undre mig over, hvordan det vil påvirke min SEO, links, diggs osv. En af grundene til, at jeg skrev dette indlæg, var at beholde mig selv i kø også!

 7. 8

  Keith,

  Godt indlæg. Jeg prøver ikke at skrive til søgemaskiner, men jeg må indrømme, at jeg tænker over det. I nogle af titlerne på mine indlæg (hvis det er relateret til en større begivenhed), siger jeg, at det kan afhentes af søgemaskinerne. Jeg gør det ikke, så jeg kan have et stort antal besøgende på webstedet (jeg har andre måder at fodre mit ego på). Jeg gør det, fordi jeg vil have folk til at læse, hvad jeg har at sige. Forhåbentlig kommer de tilbage og deltager i diskussionen. Blogging er sjovt. Jeg møder nogle gode mennesker og lærer meget i processen.

 8. 9
  • 10

   Paula,

   Er der nogen chance for, at jeg kan udfordre dig til at give en sådan demonstration? Jeg tvivler ikke på, at det ikke er muligt - jeg tror der er sandsynligvis måder at gøre begge dele på. Jeg kan dog ikke identificere nogen eksempler. (Måske skyldes det, at forfatteren gjorde et så godt stykke arbejde med at bruge begge teknikker.)

   Jeg ville elske at se et tilfældigt indlæg, der er skrevet godt, og sammenligne det med et indlæg, der er skrevet godt OG bruger teknikker til søgemaskiner.

   Tak!
   Doug

 9. 11

  Hej Doug -

  Med risiko for at lyde helt selvtillykke, her er et stykke, jeg oprettede, der får god søgemaskintrafik og et, som mine faste læsere også nød:

  Ikke-klagende regler for armbånd: Holder du fast ved dem?

  Jeg har nogle få sådan - til Gud alene være ære!

  Selvom jeg indrømmer, at jeg ved hvad du mener - nogle gange skæver jeg mere til fordel for SEO end mine faste læsere, men jeg er glad for, at mine faste læsere stadig kommer tilbage, fordi de kan lide mig.

  Det er som jeg er sammen med Ilker Yoldas 'TheThinkingBlog.com: Jeg fortsætter med at læse det, fordi jeg kan lide ham, så han kunne skrive SEO, og jeg ville stadig være der som hans faste læser!

  Pas på og tak for at svare,
  Paula

  • 12

   Tak, Paula. Forhåbentlig tager du det på den rigtige måde - men jeg tror, ​​du hjalp med at faktisk støtte min forudsætning. Din omtale af "ikke-klagende armbånd" flere gange i de første par passager er bare ikke sandt - det lyder som SEO var prioritet snarere end som om du talte til mig.

   Indlægget er fantastisk, vær venlig ikke at tage mig den forkerte vej. Men om 5 år, når søgemaskiner kan sprede aktuelle data uden behov for at skrive for dem - ville dette være et naturligt middel til at skrive et indlæg?

   Ironisk nok gik jeg til dette indlæg på Thinking Blog og første afsnit har 21 umotiverede links i det for dyb link til hans blog. Disse links er udelukkende til søgemaskiner, ikke til dig og mig.

   Med al respekt!
   Doug

 10. 13

  Ingen lovovertrædelse taget; tak for at læse mit indlæg.

  Og ja, selvfølgelig ville jeg ikke gentag og fed vigtige SEO-sætninger hvis jeg ikke ville have folk til at finde dem.

  Ak, sådan er livet for en SEO'er ...

  Jeg spekulerer på, hvordan hele SEO-Google-spillet vil ændre sig i fremtiden.

  Det skulle være en fascinerende tur ...

 11. 15

  Bare læs dette indlæg og hvor rettidigt. Jeg forlod et møde i sidste uge, hvor en kollega svarede på en antydning om, at vores websteder ikke er læservenlige ved at sige “disse sider er ikke for læserne. Disse sider er til søgemaskinerne ”. Fik mig til at skrabe i hovedet, at vi var kommet så langt ned ad optimeringsstien, at nogen faktisk FORETRUKER, at siderne ikke læses af mennesker. Blæser i tankerne. Optimer så meget som muligt, mens du opretter informativt indhold synes at være en fremmed idé. Det er overflødigt at sige, at jeg sendte dette indlæg videre til et par personer i min virksomhed.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.