Stop med at skamme virksomheder, der går i kaution på sociale medier og indholdsmarkedsføring

skam

Jeg har observeret et mønster i løbet af det sidste år, som jeg mener er ret foruroligende ... skam af virksomheder fra respekterede ledere i marketingbranchen, når de beslutter at reducere eller ændre deres sociale medier eller indholdsstrategier.

Jeg bliver ærligt træt af det.

Her er en nylig Twitter-opdatering fra LUSH UK, der gør et utroligt stykke arbejde med at beskrive deres udfordring som en virksomhed, og hvordan de vil reagere på den. Klik igennem og læs hele kæden af ​​opdateringer.

Stop dog ikke der. Læs hele den tankevækkende tråd. Læs derefter hvordan marketing ledere svarer. Jeg tror, ​​at deres kritik og negative svar ikke bare er uansvarlige, de er ligefrem uagtsomme.

Disse sociale medier og indholds marketingfolk sælger sociale medier og indhold. Godt for dem, men det betyder ikke, at deres strategi fungerer for alle virksomheder. Det gør det ikke.

Det er som om sociale medier og indholdsmarkedsføring er CBD-olierne i markedsføringsindustrien ... middel mod enhver lidelse, der påvirker din virksomhed. Det er de ikke.

Douglas Karr, Highbridge

Jeg er den CMO til leje til flere virksomheder. Jeg har arbejdet med alle fra GoDaddy, Dell og Chase ned til regionale skadedyrsbekæmpelses- og tagdækningsvirksomheder. For nogle virksomheder gav en robust social- og indholdsstrategi fremragende økonomisk mening. Investeringsafkastet for at øge bevidstheden og kommunikere med det massive publikum eller samfund, de har, er fantastisk.

Men det er ikke alle virksomheder.

Her er en overraskelse for dig. Jeg er en af ​​disse virksomheder.

Indholds- og sociale strategier gør det muligt for mig at opretholde en tilstedeværelse i min branche. Anerkendelsen og opmærksomheden hjælper min virksomhed, men genererer absolut ikke mere indtægter end tiden og bekostningen af ​​kreativt indholdsproduktion og sociale medier. Heck, du vil sjældent engang se en video fra mig mere. Og ja ... du kan kritisere min online tilstedeværelse hele dagen ... og finde et ton, der kunne forbedres eller gøres bedre.

Men efter 11 år i erhvervslivet vil jeg fortælle dig dette ... Jeg kunne tale ved hver begivenhed, være på hver marketingliste, nyhedsknude hver social media-vold og skrive to fantastiske blogindlæg om dagen ... og det kommer ikke engang tæt på at matche den omsætning, jeg opnår ved netværk og ord i munden. Jeg har brugt en overdreven mængde penge, kræfter og tid sammen med folk i min branche for at designe, udvikle og producere fantastisk indhold, og - selvom det fik mig opmærksomhed, betalte det ikke regningerne. Jeg har haft fuldtidsdesignere, indholdsforfattere, sociale mediekonsulenter og videografer udføre utroligt arbejde for mig. Det fungerede ikke. Periode.

Hvad der fungerer for mig

resultater at jeg er i stand til at nå mine klienter, den kvalitet af output af arbejde, værdi af det arbejde, og det mund til mund de giver min virksomhed har ført til hver stort engagement, som min virksomhed har haft.

Intet andet kommer endda tæt på. Ikke noget.

Så for mange af mine klienter har jeg faktisk frarådet at investere stærkt sociale medier og indholdsstrategier. Det er rigtigt ... Jeg sagde det.

  • Jeg havde en ung opstart, der nåede ud til kosmetologer. Gæt hvad? Kosmetologer står på benene hele dagen og prøver at få enderne til at mødes. De læste ikke artikler eller opdateringer på sociale medier ... de arbejdede deres bagdele. Imidlertid ville de succesrige kosmetologer absolut tage fri for at gå på konferencer for at se de nyeste teknologier. Vi talte dem ud af at bruge penge med mig og bad dem om at lave flere konferencer! Og det fungerede.
  • Mine lokale virksomheder klarer sig utroligt godt ved at nå ud til kunder og anmode om vurderinger og anmeldelser end at deltage i sociale medier og skubbe indhold. Så vi har bygget et endeligt indholdsbibliotek baseret på sæsonbestemthed, og vi fortsætter med at forbedre deres artikler, der er planlagt og omlagt via deres blog og sociale medier. Jeg ser tocifret vækst for begge de virksomheder, vi har gjort dette for via søgemaskintrafik. Intet nyt indhold, ingen fuldtids tilstedeværelse på sociale medier ... bare en effektiv basislinje med rådgivning med enhver anden indsats, der går til kundeservice og personlig engagement.
  • Jeg har et andet firma, der ser vejropdateringer og derefter slår kvarter påvirket af storme for at udføre gratis inspektioner. Ved du hvad der fungerer bedre end sociale medier og indholdsmarkedsføring for dem? Dørhangarer. Kæmpe investeringsafkast.
  • Jeg har en ny teknisk opstart, der sulter efter ressourcer og har absolut ingen måde at slå de massive konkurrenter på deres marked, der bruger millioner og har hold af mennesker. I stedet for at spilde tid med en produktionslinje med indhold og socialt bruger vi en måned ... nogle gange mere ... på at producere og promovere et enkelt stykke indhold. Gæt hvad? Det virker. Dette indhold er blevet delt og fundet og har drevet flere MQL'er end nogen anden strategi.
  • Jeg har en ekstremt succesrig teknologivirksomhed, der er anerkendt globalt som lederen i deres branche til innovation. Vi arbejdede hårdt på utroligt indhold, der blev delt et ton i branchen. Ved du hvad der klarede sig bedre? Brochurer anvendte kontaktpersoner til ledere. Hvorfor? For mens deres medarbejdere forskede online og vidste om virksomheden, arbejdede de for det meste med partnere og tilbageslag, så de ikke ville få beskeden foran deres beslutningstagere. Vi gik over deres hoveder, og det fungerede.
  • Jeg har et andet firma, der stort set ikke har nogen social eller indholds tilstedeværelse online. I stedet investerer de meget i klientsucces og supportmedarbejdere og gør arbejdet med dem forbløffende. Ikke alt for forskellig fra Zappos or æble... de skaber en kundeoplevelse, der er så forbløffende, at kunderne bliver deres fortalere. Skammer du dem virksomheder?
  • Jeg har arbejdet med stærkt regulerede industrier, der IKKE engang kunne komme tæt på at dele indhold online om deres industri, deres teknologi eller deres kunder. Periode. Vi blev tvunget til at bruge andre strategier til at skabe opmærksomhed, erhvervelse og fastholdelse. For en klient udviklede vi en mobilapplikation, der kunne hjælpe deres forskerteam med vanskelige beregninger og konverteringer. Det fungerede smukt.
  • Jeg har set teknologivirksomheder, der får nævnt af Forrester og Gartner, opnå flere kundeemner og lukninger end et helt år med social og indholdsproduktion. Jeg er klar over, at det stadig er indhold ... men lad os se det i øjnene ... det bygger for det meste et ry og forhold til analytikere, der får dig den type omtale. Jeg hader at bryde nyheden, men ikke alle analytikere venter på dit næste tweet eller blogindlæg.
  • Jeg har et andet firma, der fordoblede deres forretning med et forfærdeligt websted, ingen søgesynlighed, intet indhold og ingen sociale mediestrategier - og du vil gispe efter hvordan. De får kundeemner fra partnerfirmaer, kaldt kundeemne og lukker masser af forretning. En af de udgående sælgere, der arbejder der, lukkede 8 millioner dollars i forretning sidste år. Fra kolde opkald.

Før du kaster mig til løverne, siger jeg selvfølgelig ikke det sociale og indhold vil ikke arbejde ... men de er ikke en en størrelse passer alle opløsning.

Budget, tidslinje, konkurrence, timing, ressourcer, industri ... alle disse ting skal overvejes for, om sociale medier og indholdsstrategier er effektive for din virksomhed.

Jeg ser en masse virksomheder skifte ressourcer fra sociale medier til kundeservice, fra indholdsproduktion til konferencer, sponsorater, influencer marketing og andre strategier. Det er deres forretning, og de gør, hvad de har målt og set arbejde.

Ikke alle virksomheder kan erobre sociale medier eller skrive fantastisk indhold. Stop med at skamme virksomheder, når de flytter til strategier, der fungerer bedre for dem.

Måske er det, der generer mig mest, at de mennesker, der er de første, der skammer disse virksomheder, er folket sælger sociale medier og indholdsstrategier og har INGEN indsigt i virksomheden og hvordan den fungerer. Det er virkelig uansvarligt ... du angriber bare nogen, der er imod vejen dig lave penge.

I stedet for at skamme virksomheder skal du finde virksomheder, som du kan sælge dine tjenester til, der har brug for din hjælp og kan gøre en forskel.

Det er ikke alle.

Stop med at skamme virksomheder.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.