Stop med at forkynde sociale netværk for virksomheder

Depositphotos16232957 s

Der er en hel del mennesker, som jeg respekterer regionalt og nationalt i spotlightet for sociale medier - men jeg tror virkelig, at de styrer nogle virksomheder i den forkerte retning ved at råde dem til kun at investere i det sociale netværk.

Som I ved, er jeg aktiv på tværs af masser af sociale netværk, sociale medier og sociale applikationer. Jeg har en ganske god følge på de netværk, jeg tilhører. Spørgsmålet er, hvor godt min blog har klaret sig tak til disse sociale netværk. Når alt kommer til alt er disse mest betroede venner - mit netværk! De skal tegne sig for enorme mængder trafik, ikke?

Forkert!

Trafikkilder til Martech Zone

Lad os se på de sidste 143,579 henviste besøgende til min blog:

 1. Google: 117,607 unikke besøgende
 2. StumbleUpon: 16,840 unikke besøgende
 3. Yahoo!: 4,236 unikke besøgende
 4. Twitter: 2,229 unikke besøgende
 5. Live: 605 unikke besøgende
 6. MSN: 559 unikke besøgende
 7. Spørg: 476 unikke besøgende
 8. AOL: 446 unikke besøgende
 9. Facebook: 275 unikke besøgende
 10. LinkedIn: 93 unikke besøgende
 11. Baidu: 79 unikke besøgende
 12. Altavista: 54 unikke besøgende
 13. Plaxo: 41 unikke besøgende
 14. Netscape: 39 unikke besøgende

Hvis jeg skulle lytte til alt det Smippies, Ville jeg bruge hele dagen på at opdatere Facebook og LinkedIn at prøve at tjene penge. Det gør jeg ikke.

Jeg automatiserer indlæg og opdateringer til de sociale netværk, men jeg bruger ikke tid på at arbejde med dem. Der er et par grunde:

 • De er allerede mit pålidelige netværk. Jeg behøver ikke at skubbe eller sælge til dem - de er der allerede for mig.
 • Deres med hensigt at forbinde mig gennem disse sociale medier er ikke at købe af mig, og de forventer heller ikke, at jeg sælger til dem. Med andre ord vil jeg ikke misbruge det forhold, jeg har til disse mennesker.

Jeg vil fortsætte med at prøve at opbygge nye relationer, hvor det giver mening - gennem søgemaskiner. Jeg ved, at der er folk, der søger efter de svar, jeg giver i denne blog, så jeg vil koncentrere mig om at øge min følge ved at besvare disse spørgsmål. Det er tilladelsesbaseret, det er kÆMPE (i sammenligning med 0.2% trafik fra mit netværk) og deres hensigt er at kigge efter de svar, jeg giver.

Betyder dette, at du gør, hvad jeg gør?

INGEN! Jeg råder dig ikke til at ignorere sociale netværk eller folk, der presser på for at du kan bruge dem. Det, jeg råder til, er, at du måler resultaterne af din indsats og justerer dine strategier derefter. For mange Smippies er derude og evangeliserer fordelene ved sociale netværk uden ekspertise til at hjælpe dig med at måle resultaterne og prioritere dine strategier i overensstemmelse hermed.

Udfordre disse konsulenter til at bevise de økonomiske fordele! Jeg fortalte nogle nonprofit eksperter på Lederskabsprojekter i dag sandheden - som virksomhed måler jeg engagement med dollartegn. Hvis jeg markedsfører godt, øger jeg mine salgskøb, øger mine mersalgsdaler og fastholder mine beholdningskroner.

9 Kommentarer

 1. 1

  Jeg synes, du har et massivt punkt der i betragtning af det oceaniske kløft mellem søgemaskinerne og de andre. Det kan dog være interessant, hvis man også kan finde ud af konverteringsforhold for hvert segment, bare for at kontrollere de bare impulsive besøgende, der tilhører hvert medium.

 2. 3

  AMEN !! Jeg er helt enig. Mens du ikke tager noget væk fra sociale medier, skal du have en forståelse af, hvor din trafik kommer fra naturligt! Selv når du FÅ trafik fra bestemte sociale mediesider (dvs. Stumbleupon), SKAL du måle værdien og hensigten for disse besøgende.

  Skønt ... jeg også ville placere blogs i samme kategori ...

  • 4

   Jim,

   Jeg er enig med dig 100%! Blogging er inkluderet og SKAL have et investeringsafkast, hvis det skal bruges som et sandsynligt middel til at generere konverteringer. For mange Smippies er derude, der sælger blogging som den hellige gral, men lærer ikke virksomheder, hvordan de strategisk implementerer en blog og måler resultaterne.

   Søgning er sådan et godt medium, fordi hensigten skrives direkte i det lille "søgefelt" - hvad enten det er PPC eller organisk!

   Doug

 3. 5

  Selv inden for de sociale websteder kan du gøre dette. Vi har sendt nyheder og info til flere sider, og twitter giver os den bedste kvalitetstrafik. Det er det andet i det samlede antal, men den brugte tid og de viste sider er langt væk den bedste.

  Så inden for denne delmængde fokuserer vi på at sikre, at twitter er en del af vores opsøgende.

 4. 7

  Jeg er i PR, og vi laver bestemt en masse SM-rådgivning / forkyndelse i disse dage. Men jeg er altid omhyggelig med at minde klienter om, at disse nye initiativer skal være en del af en fuldt integreret løsning. Mange af vores kunder har bare brug for hjælp til at kortlægge det digitale landskab og oversætte godt indhold til de sociale netværk. Men til sidst skal det komme tilbage til dollars og demonstrere værdi. Og du understreger et kritisk punkt, at Google er din "startside", og du skal først og fremmest tage sig af denne kilde. Tak. (ps jeg linkede ind via Twitter, heh)

  • 8

   Hej Caroline,

   Det er fantastisk! Glad for at se dig her via Twitter - Jeg får op til 8% af min trafik på dage fra Twitter, så jeg sætter pris på det. Jeg får bare 50% + fra Search, så jeg lægger lidt mere vægt der! 🙂 Jeg automatiserer mit feed til Twitter fra twitterfeed så det ikke kræver nogen indsats!

   Tak!

 5. 9

  Fantastisk indlæg Doug. Du rammer (efter vores mening) det mest følsomme sted for markedsføring - MÅLING. Mange mennesker og virksomheder fejler i hans henseende og træffer ikke uddannede beslutninger eller justeringer af deres marketingplan / aktiviteter. Gør mig ikke forkert, sociale medier er en god kommunikationsenhed, men du skal objektivt evaluere, hvor meget indsats at investere i det i forhold til andre medier.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.