Stop med at skjule dig for dine besøgende

skjule

Det forbløffer mig stadig, hvor mange virksomheder der skjuler sig for deres kunder. Jeg undersøgte sidste uge på iPhone-appudviklere, fordi jeg har en klient, der har brug for en iPhone-app. Jeg spurgte nogle mennesker på Twitter. Douglas Karr gav mig nogle henvisninger, og jeg kendte også til en henvisning fra en tidligere samtale med en anden ven. Jeg gik til webstederne for tre forskellige virksomheder og blev straks frustreret.

Hvert firma havde i det mindste et websted, men de var alle vage, sparsomme, kedelige eller alle ovenstående. De sagde ikke engang klart "vi laver iPhone-apps" og viste ikke noget tidligere arbejde eller skærmbilleder.

Det blev endnu værre, da jeg gik til deres kontaktsider. Jeg så ikke et enkelt telefonnummer, adresse eller i nogle tilfælde endda en e-mail-adresse. De fleste havde bare en simpel kontaktformular.

Selvom jeg udfyldte kontaktformularerne, følte jeg mig lidt bekymret. Var disse legitime virksomheder? Kunne jeg stole på dem med min klients penge? Ville de gøre godt arbejde? Min klient vil have nogen lokal - er de endda placeret i Indianapolis?

Min klient er en fremstillingsvirksomhed på flere millioner dollars, og jeg skal være i stand til at henvise dem til nogen med tillid. Indtil videre var jeg ikke sikker på, om jeg havde fundet det rigtige firma.

Derefter fik jeg endnu en henvisning på Twitter fra Paula Henrik. Hun henviste mig til et firma. Da jeg gik til virksomhedens websted, blev jeg solgt. Her er hvorfor:

  • De havde en smuk hjemmeside det får dem til at ligne et rigtigt firma
  • De fremviste faktiske skærmbilleder af tidligere arbejde
  • De klart angive hvad de gør: "Vi udvikler iPhone-applikationer"
  • De er aktiv på Twitter og vise deres Twitter-samtaler på hjemmesiden (jeg kan finde dem til at tale med dem)
  • Deres kontaktside har en e-mail-adresse, fysisk adresse og telefonnummer

Kort sagt gjorde virksomheden det let for mig at stole på dem. Jeg ringede og efterlod en telefonsvarer, og jeg fik et opkald tilbage inden for en time. Jeg stillede nogle spørgsmål og lærte mere om deres tidligere arbejde. Jeg skal nu arbejde sammen med dem om at udvikle en iPhone-app til min klient.

Det billede, du præsenterer online, den meddelelse, du kommunikerer, og den lette kontakt med dig gør en enorm forskel for dine kunder. Gør dig selv nem at handle med.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.