Steve Jobs: Fokus, vision, design

Steve Jobs bog

Fredagens podcast diskuterede vi de bedste bøger, vi havde læst i år, og langt var min favorit Steve Jobs. Jeg har ikke læst meget for nylig - det er jeg så taknemmelig for Jenn for at købe bogen til mig!

Steve Jobs bogBogen er ikke en kærlighedsfest for Jobs. Faktisk tror jeg, det betaler et afbalanceret billede, hvor ulempen ved Jobs var hans tyranniske kontrolproblemer. jeg siger tyranniske fordi den påvirkede det på hans helbred, hans familie, hans venner, hans medarbejdere og hans forretning. De fleste mennesker ser på Apple med ærefrygt ... som en af ​​de mest værdifulde virksomheder på planeten. Der var dog en ulempe ... Apple regerede engang som førende inden for pc-industrien og mistede derefter fodfæste.

Nok af det negative ... Jobs var virkelig et unikt menneske. Hans laserfokus og vision kombineret med hans kompromisløse smag i design gjorde virkelig hans firma unikt. Job forvandlede den stationære computerindustri, den stationære udskrivningsindustri, musikindustrien, den animerede filmindustri, telefonindustrien og nu tabletindustrien. Det var ikke kun design, han forvandlede faktisk den måde, disse virksomheder faktisk arbejdede på.

Jeg var en af ​​kritikerne, da Apple sagde, at de åbnede butikker. Jeg troede, det var nødder ... især da Gateway lukkede deres ned. Men hvad jeg ikke forstod, at detailhandlerne ikke handlede om at sælge produkter, de handlede om at præsentere produkterne, som Jobs ønskede, at de skulle vises. Hvis du ikke har været i en Apple-butik, skal du virkelig tjekke det ud. Selvom du bare besøger et Best Buy, kan du se, hvordan Apple præsenteres anderledes.

Walter Isaacson er en fantastisk historiefortæller, og jeg blev limet til bogen, så snart jeg åbnede den. Der var en karikatur af de job, vi alle så, men bogen havde så meget mere utrolige detaljer gennem interviews med de mennesker, der var i samme rum. Det er dog ikke, at bogen er fejlfri. Forbes offentliggjorde for nylig en meget anden historien om Think Different-kampagnen.

Personligt er den besked, jeg gik væk fra fra bogen, at succes skal være, når du er ubarmhjertig i at forfølge din vision. Jeg har det som om vores egen forretning kun er så succesrig som hvor dedikeret vi er til at levere gode tjenester til vores kunder. Jeg er bare ikke sikker på, at jeg er villig til at ofre så meget som Jobs gjorde for at komme derhen. På en måde har han måske vundet mange kampe, men jeg er ikke sikker på, at han vandt krigen.

Jeg vil meget gerne høre dine tanker om bogen!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.