Tak, Mr. Jobs

Steve Jobs

Min besættelse af æble startede, da min ven Bill Dawson og hans kone, Carla Ybarra-Dawson købte mig et AppleTV et år. Det var begyndelsen ... nu har mine børn MacBook Pros og iPhones, mit kontor er fyldt med biografskærme, iPads, en anden AppleTV, en iMac og en Mac Mini Server. Kom forbi vores kontor engang og tjek det ud.

Mange af mine venner, der gjorde narr af mig, har nu Apple ... inklusive Doug Theis, Adam Small og Jenni Edwards. Jeg talte dem ikke ind i det. Faktisk var jeg for det meste nødt til at forsvare den ekstra udgift. Det er fordi det ikke handler om Apple Cult eller forsøger at se cool ud eller være anti-Microsoft (jeg kan godt lide Microsoft!) Eller vise frem, at jeg brugte en masse flere penge end en anden gjorde ... det var fordi at bære Apple-hardware fortsat inspirerede mig for ikke at gå på kompromis.

Hvad Steve Jobs gjorde med Apple forhindrede mig i at se på en computer som et værktøj og begyndte at få mig til at tænke på det som en pensel til at sætte mit præg på verden med.

Jeg ved, det lyder hokey, men den inspiration findes. Da jeg har vokset min forretning, har jeg lært, at hver gang jeg går på kompromis, er det som at slå en chip ud af et kunstværk. Til sidst vil virksomheden se ud som noget slidt, gammelt, billigt stykke lort. Jeg vil ikke have, at mit firma skal se sådan ud. Så jeg går ikke på kompromis. Jeg har mistet nogle venner over det. Jeg har mistet en forretningspartner over det. Jeg har mistet nogle klienter over det. Jeg savner dem alle ... men jeg ved, at jeg gjorde det rigtige. Min forretning fortsætter med at blomstre og tiltrække større og bedre kunder. Jeg har venner, der sidder fast med mig igennem det. Jeg har andre virksomheder, der fortsætter med at udholde mig;). Vi ved alle, at vi er på vej i den rigtige retning.

Uden for designet af hans hardware og software var hver historie, jeg læste om Mr. Jobs, at han aldrig ville gå på kompromis. Alt skulle gøres lidt bedre, lidt tyndere, lidt hurtigere ... ALT. Mange tæt på ham siger, at han var smertefuldt at arbejde med ... men de ville aldrig bytte noget for det.

Jeg har ingen store visioner om DK New Media som det næste Apple, men selv inden for mit lille netværk af venner, læsere og kolleger, håber jeg, at jeg kan få dem til at tænke lidt anderledes end andre gør.
Steve Jobs

Tak, hr. Jobs.

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    I modsætning til hvad mange måske synes om min mening, værdsatte jeg Apple og dets produkter. Som du sagde, hvad jeg ikke kunne lide, var fanboy-Kool-hjælp-drikkekult-lignende-følge af mange af sine fans. Jeg er helt enig i den innovation, kreativitet og inspiration, som Steve Jobs ser ud til at have været i stand til at være katalysator for i en række forskellige metoder. Han vil blive savnet.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.