Forbliver du på emnet på din blog? Brug din tagsky til at se

CloudNår jeg besøger andre websteder, ser jeg meget sjældent på deres tagsky. Jeg er ikke sikker på hvorfor, jeg antager, at jeg normalt er der, fordi jeg befandt mig der gennem en reference, eller titlen eller billedteksten var af interesse for mig.

Jeg synes dog, det er vigtigt for bloggere at være opmærksomme på deres egen blogs tagsky. Du kan se min tagsky i sidebjælken under "Tags". Jeg synes, jeg laver et ret godt stykke arbejde med at holde på indhold, da mine skyhenvisninger virksomhed, markedsføringog . Det er virkelig det, jeg ville have min blogs indhold om, så jeg formoder, at jeg laver et godt stykke arbejde.

En tagsky (mere traditionelt kendt som en vægtet liste inden for visuelt design) er en visuel skildring af indholdskoder, der bruges på et websted. Ofte er hyppigere anvendte tags afbildet i en større skrifttype eller på anden måde understreget, mens den viste rækkefølge generelt er alfabetisk. Således er det både muligt at finde et mærke efter alfabet og popularitet. Valg af et enkelt tag i en tagsky fører normalt til en samling af emner, der er knyttet til dette tag. - Wikipedia

Vær opmærksom på din tagsky, den giver dig oplysningerne for at se, om du holder på indhold eller ej. Se på nogle af disse tagskyer og se om disse websteder forbliver på indhold eller ej:

 • Martech Zone
 • Engadget
 • Gapende ugyldig
 • En liste bortset fra
 • Scobleizer

Bortset fra mine er dette nogle eksempler på nogle meget vellykkede blogs. Når du sammenligner tagskyen med definitionen af ​​bloggen, finder du perfekt symmetri mellem dem. Jeg formoder, at hvis din tagsky ikke giver en besøgende en fornemmelse af, hvad din blog egentlig handler om, så skal du sandsynligvis justere dit fokus eller justere, hvordan du beskriver og definerer din blog.

4 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Doug,

  Jeg landede på en eller anden måde på dit websted fra klik-thrus og lad os bare sige, at denne artikel var meget hjælpsom. Som en ny blogger er det svært at holde trit med alle SEO-ideerne derude. Tak fordi du kondenserer det til et fordøjeligt format. Nu hvis jeg bare kan finde ud af, om det er det samme som at efterlade en kommentar med min web-URL?

 3. 3
 4. 4

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.